Blog

Autovindecare – Joe Dispenza

Știință / Video / Vindecare

Autovindecare – Joe Dispenza

Autovindecare – Joe Dispenza

“Schimbarea înseamnă să gândim superior felului în care ne simțim”. Dr. Joe Dispenza.

Dr. Joe este unul dintre cei mai buni în domeniul vindecare – autovindecare prin metode medicale și spirituale.

Am auzit mult despre el și în discursurile profesorului Dumitru Constantin Dulcan care îl admiră și îl citează deseori pe Joe Dispenza. Chiar și în ultima carte apărută, Creierul și minte universului, profesorul transmite mai departe modul simplu și clar al filozofiei de vindecare a lui Joe, care spune el, este exact ca și cea a credinței în Divinitate deoarece Iisus a zis: „Să vi se facă după cum este credința voastră” și „Atunci când vă rugați să credeți (și să vă comportați) ca și cum ați primit deja ce ați dorit„.

Așadar din spusele acestora aflăm că noi putem să influențăm prin gândire, emoție, sentimente, credință și acceptare deplină, viitorul și rezultatele pe care dorim să le avem. Joe are o perspectivă științifică și medicală asupra acestui subiect. Unii numesc acest proces placebo, alții credința desăvârșită sau spiritualitatea adevărată deoarece aceasta nu predă dogmatică și tradiție din trecut ci ne dă o hartă precisă pentru viitor și la fel ca Iisus, ne învață punerea în realitate a credinței interioare, practicarea acesteia nu într-o formă de dogmatism religios ci dobândirea stării care aduce acțiunea și rezultatele. 

Ideile din video-ul de mai jos ne învață printre altele, cum putem prin gândirea noastră să dăm viață credinței noastre interioare, care este o forță extraordinară care, probabil, la cei mai mulți dintre noi stagnează sau doarme de mulți ani. Se spune că credința fără fapte este moartă iar credința vie înseamnă acțiune viață, sănătate, putere, energie, curaj, rezultate. 

Putem extrage lucruri utile care ne învață cum putem combina într-un mod inteligent toate aceste elemente în favoarea noastră.

 

Sursa: Dreams Romania

Comment (1)

  1. […] înseamnă să gândim superior felului în care ne simțim” spune dr. Joe Dispenza. Ce interesant sună și se pare că este la îndemâna noastră în același […]

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *