Conferință Online București

Buna tuturor,

Numele meu este Vasile Nemes.

Sunt coach și îndrumător în postul cu apă terapeutic și transformațional cu o vastă experiență în acest domeniu.

În ultimii 10 ani am studiat si m-am documentat intensiv pe acest subiect si de 7 ani practic postul cu apă in scop terapeutic in mod regulat, în special cel de 21 de zile. Il fac de două ori pe an, plus alte posturi mai scurte în scopuri diverse, mai ales să testez noi posibilități.

În ultimii 6 ani am îndrumat și consiliat peste 250 de postitori cu rata de 95% succes. Aceștia au postit de la 3 la 40 de zile, doar cu apă.

Am dat solutii benefice, am raspuns la email, telefon, sms, mesaje FB si whatssap la peste 350 de postitori. Comunic zilnic cu aproape 8000 de oameni pasionati de post, prin intermediul Grupului si Paginii din Facebook,Postul cu apa – transformare si vindecare

Intentionez acum sa organizez intalniri publice incepand cu luna martie, dedicate celor interesati de acest subiect.

Am creat doua module pentru cele doua sesiuni ale unei intalniri, in care va voi invata pasi de baza pentru un post cu apa de succes dar si posibilitatile de evolutie in cunoasterea stiintei de a evolua si cu postului cu apa. Desigur ca voi impartasi multe din experientele transformationale ale postitorilor cu care am lucrat personal.

La Bucuresti vom avea doua evenimente intr-o singura zi. Voi anunta si actualiza aceasta pagina cu privire la locatie si programul exact.

Durata unei conferinte este de 4 ore cu pauza de 30 min. Programul si subiectele propuse pentru conferinta le gasiti mai jos in aceasta pagina.

  • prezentarea va fi mai dinamica, in stilul meu asa mai motivational, nu doar informativa. Pregatiti-va deci pentru o nouă dinamica in viata voastra! 

Info util:

Desi sala hotelului este mare, numarul de locuri este limitat la 25 de persoane, dat fiind restrictiile legale COVID in vigoare. Avem rugaminte sa nu participati daca veti fi cu simptome specifice gripei, racelii, sau COVID.

Vom respecta toate regulile legale in vigoare vis a vis de distantare sociala, masca, dezinfectanti.

Bilet de intrare: recomandăm suma de 100 lei – care va fi achitată în forma unei donatii catre o Asociatie non-profit, pentru dezvoltarea unui proiect dedicat postitorilor.

(Coffe break nu este inclus in pret)

Aveți două optiuni de plată:

1 – Detalii de plata prin email la momentul rezervarii locului. Specificație plată: Conferinta Educatie pentru o viață sănătoasă

2 – Plata prin Paypal la postulcuapa@gmail.com

Va rugam sa faceti rezervarea si dovada platii la email: postulcuapa@gmail.com

Beneficii suplimentare participant conferinta.

– Reducere de 30 % la Taberele sau atelierele Transformare si Vindecare prin postul cu apa

– Acces la o anumita categorie de membership in website cu informatii care nu vor fi public vizibile

– Reduceri de pret 30 %  la sedinte individuale/educationale/coaching si de terapie prin post cu apa la intalnirile online

– Altele

Reguli

– Regula, primul venit, primul servit.
– Cei care fac donatia sunt considerati participanti cu rezervare confirmata.

– Daca numarul participantilor depaseste limita legala de 25 persoane, vom face o lista „in asteptare” in caz ca cineva renunta si abia dupa confirmare veti achita, nu platiti inainte.

– Daca te razgandesti dar ne anunti cu 2 zile inainte de conferinta, primesti toata suma inapoi, fara sa justifici ceva

IMPORTANT!
Daca sunteti sau intrati in legatura cu bolnavi de Covid sau suspecti, va rugam sa anulati deplasarea la eveniment si va voi reprograma la urmatorul eveniment.

NU RENUNȚAȚI – În caz că doriți să participați la intalnire, dar situatia financiară nu vă permite, nu renunțați. Vă rog să îmi scrieți pe email cateva detalii.

Inscrieri si informatii la: postulcuapa@gmail.com

Tel: 0757  621 806

00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds

Detaliile Întâlnirii

Găzduit De Vasile
Începe La March 11, 2021 @ 11:00 am
Categorie Conferințe Online
Durata Întâlnirii 150 minutes
Fus orar Europe/Bucharest

Notă: Numărătoarea inversă afișată se bazează pe fusul orar al locației tale.