Blog

Vrei sa incepi postul cu apa?

Post / Postul cu apă

Vrei sa incepi postul cu apa?

Vrei sa incepi postul cu apa in scop transformational?
Daca doriti sa incepeti postul cu apa terapeutic in data de 15 noiembrie, va recomand sa reduceti cu 40-50 % cantitatea de hrana consumata, sa eliminati treptat proteina animala, carbohidrati, zahar, cafea, etc. Incepand de luni, 8 noiembrie e ok.
Puteti sa consumati suplimente alimentare, antioxidanti, ceaiuri, si orice credeti ca va ajuta sa evitati anumite dificultati in timpul postului. (de ex. calciu si magneziu pentru a evita carcei).
Stabiliti scopul, motivele, pentru care faceti asta si tineti-va tare de ele, cand va fi greu mai ales in primele zile de post.
E important sa va doriti sa reusiti si sa credeti ca postul va va ajuta in ceea ce va propuneti. (Activati artileria grea: placebo, credinta, ambitie, dorinta arzatoare, disperarea, constientizarea ocaziei, etc)
Pregateste-te deci pentru o schimbare. Aceasta este posibila!
Asteapta schimbarea, fa schimbarea, accepta schimbarea, protejeaza schimbarea, promoveaza schimbarea!
Doriti sa eliminati kg? Vreti sa va vindecati? Sa va transformati viata, mintea si sufletul? Sunteti obositi? Tristi? Suparati? Doriti sa gasiti ceea ce cautati?
Experientele mele cu oamenii care au postit in ultimii ani imi arata ca postul cu apa ne poate ajuta mult mai mult decat credem ca ne poate ajuta. Pe termen mediu, acesta devine o experienta transformationala cu influenta pe viata.
Este o ocazie excelenta pentru oricine doreste sa inceapa schimbarea in bine sau pentru consolidarea binelui deja existent in viata lui.
Daca nu poti face post cu apa de mai multe zile acasa, din mai multe motive, dar vrei sa ai parte si de atelier transformational de calitate, te invit in tabara de post din 6-11 decembrie pe care o organizez langa Cluj.
Info si rezervari la email postulcuapa@gmail.com
Va imbratisez si va sustin cu drag!
Vasile 🤗

Comments (2)

  1. Maria Cristina Pascu

    Buna ziua!Vreau sa incep acest post!Va rog sa ma indrumati!

    1. Scrieti pe email la postulcuapa@gmail.com si va raspund dupa 6 ianuarie. Va pot ajuta cu drag. Vasile

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *