Blog

Transformari prin postul cu apa – Lia Alexandra

231613457_4241680329209121_406430400636677830_n
Inspirație / Motivație / Postul cu apă / Transformare

Transformari prin postul cu apa – Lia Alexandra

Pur si simplu ador sa vad schimbari atat de minunate in viata oamenilor care experimenteaza postul cu apa in scop terapeutic si transformational. Prin asta eu traiesc un vis care a inceput in urma cu peste 7 ani, cand am inceput sa experimentez cu succes primele mele posturi cu apa extinse.
Cu privire la postul cu apa, la autofagie si alte multiple beneficii si efecte secundare absolut minunate, stiinta si argumentele medicale arata bine pe hartie, insa e necesar sa experimentam aceste lucruri pe propria piele, pentru a beneficia de ceea ce acesta ne ofera. Din acel moment am dorit sa inspir si sa ajut alti oameni sa ia in calcul aceasta posibilitate.
Primele semne de schimbare in mine si in cei cu care am inceput sa lucrez, m-au facut sa cred cu adevarat in forta curativa si transformationala a repausului alimentar periodic. De la posturi scurte si medii facute in timp, am ajuns anul acesta la postul de 40 de zile, sub supraveghere medicala. A fost o experienta unica.
In grupul nostru Postul cu apa – transformare si vindecare avem zeci, sute chiar de minunate marturii. Va invit sa fiti membri daca va intereseaza acest subiect.
La sectiunea Marturii pot fi gasite testimoniale despre cum zeci de boli si afectiuni au fost vindecate sau ameliorate semnificativ si multe alte beneficii majore in plan transformational.
Una mai recenta este despre prietena noastra Lia Alexandra care a devenit atat de schimbata in urma catorva sesiuni de post cu apa, incat cu greu am recunoscut-o cand am vazut ultima ei poza de la profil.
Lasati-va inspirati de transformarea ei. Chiar si intr-un interviu la o televiziune am pomenit de ea. Desi trecut prin dificultati majore in viata, ea nu a ramas acolo, iar postul cu apa a „scos-o”, a salvat-o. Ce bine!
Cand discut sau ma uit la ea si o vad atat de frumoasa, de stabila, sanatoasa, fericita si mult evoluata in mai multe directii ale vietii ei, ma bucur enorm. Vad in ea o femeie schimbata in bine, o femeie puternica care s-a dezlegat singura de multe legaturi si s-a vindecat la mai multe paliere ale vietii sale.
Vestea buna este ca tot mai multi oamenii invata sa isi faca bine lor insisi, apeland, pe langa altele, si la aceasta metoda terapeutica de top. Desi doresc sa fac ca postul cu apa sa para accesibil si usor de practicat, este evident ca pentru un post de succes e necesara informarea si pregatirea, pentru a evita posibile disconforturi si neplaceri.
Deci, iata ca oricine (cu cateva exceptii rare) poate sa inceapa sa se documenteze, sa se pregateasca, si sa practice arta postului cu apa terapeutic si transformational.
Draga Lia Alexandra, te felicit. Continua tot asa. Mult succes si in celelalte sesiuni. Esti minunata.🤗

Comments (3)

  1. Lucian

    Buna ziua..am inceput si postul cu apă,in prima zi am mers cu bicicleta cam 1 ora a doua zi o ora jumate si tot a 2 zi am jucat si 1 ora de fotbal cu prietenii..am mai luat o linguriță de miere de albine nu stiu daca e bine..foame nu prea imi este acuma sunt la a 3 a zi ..am facut un pic de febra(36.8)probabil de la fotbal..nu aveam jucat de mult sper sa pot face macar 5 zile🙏..sanatate la toti si numai bine

  2. Maura Anghel

    Buna ziua! Va rog, exista cumva si contraindicatii la postul cu apa?

    1. Exista cateva da.

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *