Blog

Transformari minunate prin postul cu apă!

val
Mărturie / Motivație / Postul cu apă / Transformare

Transformari minunate prin postul cu apă!

Transformari minunate prin postul cu apă!
Dupa ce ani de zile am auzit de la femei, în special: „Vasile mă urăsc” „mă disprețuiesc”, „îmi este scârbă de mine când mă privesc în oglindă” „Nu mă mai suport”, „îmi vine să mor”, „mă prăbușesc de tot” „nu voi putea niciodata” si altele de acest gen, iată că tot mai des apare optimismul, respectul și iubirea de sine sănătoasă în viața femeilor cu care lucrez. Ma bucur mult!
Lucrez ca îndrumător și coach cu o doamnă iar rezultatele dânsei sunt minunate, insa motivatia, starea psihică și emoțională este în top. Ma bucur sa aud ca in vocea ei predomina curajul pentru transformare, nu frica pentru esec.
„Imi place enorm de mine” a spus aceasta doamna. E minunat sa aud asa ceva! Soarele rasare in sufletul oamenilor tot mai mult.
Ce bine! Gata cu ura de sine! Gata cu lipsa stimei de sine.
Pe bună dreptate am insistat pe ideea ca postul este si un puternic amplificator și daca ii dai un pic de bine, ti-l amplifica. Ii dai iubire, ti-o creste. Ii dai rabdare, o multiplica. Ii dai vointa, o intareste.
Am stabilit un target cu doamna si ne tinem de treaba. Rezultatele sunt deja minunate din prima saptamana.
Estimam ca vom reusi 10 kg eliminate la 7 zile de post.
De la 17 mai la 4-5 iunie 38 de kg. De la 96 la 57 de kg. (Nu recomand oricui sa faca un astfel de parcurs.)
Este targetul propus si la determinarea si motivatia doamnei, nu am nici o indoiala ca vom reusi.
Miscarea zilnica, inclusiv saritul corzii, ne ajuta mult.
Doamna spune ca si credinta si rugaciunea o ajuta mult. E minunat sa apelezi la toate resursele personale, inclusiv cele spirituale, pentru un post cu apa in scop transformational de succes!
In fiecare discutie pe care o am, lansez multe „rachete motivationale”, care incurajeaza si inspira acest parcurs in scop transformational al doamnei.
Totul porneste de la emotii. Am mai spus ca postul de succes nu este atat de mult despre lipsa hranei, cat despre emotiile bune despre sine.
Doamnelor, va rog fiti blande si bune cu voi insiva, puneti-va pe primul loc in propria viata, dupa ce ani de zile v-ati ocupat doar de altii s-au v-ati neglijat sanatatea si echilibrul emotional in mod inexplicabil.
ACUM ESTE TIMPUL VOSTRU.
ESTE TIMPUL SCHIMBARII.
ESTE TIMPUL VINDECARII!
VARA ASTA TE TRANSFORMI. 🥳🤗

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *