Blog

Transformări la un alt nivel – prin postul cu apă

332112945_611036780856200_6724240964912827508_n
Postul cu apă

Transformări la un alt nivel – prin postul cu apă

Dincolo de eliminare surplus grăsime de peste 6 kg, și 11 cm la circumferință, Victoria Zubenco a experimentat în tabăra de post, zi după zi, „minunea” curățirii feței fără chimicale, doar prin autofagie. A fost tare bucuroasă deoarece, din spusele ei, ani de zile a cheltuit bani, timp și nervi cu asta și fără rezultate. Și noi am văzut zi de zi cum fața i se lumina tot mai mult fără nici un tratament, decât post cu apă.

Am văzut că și la ea cum postul cu apă a lucrat și la un alt palier, mai adânc, atunci când Victoria a zis, după câteva zile de post, că se simte pregătită să ierte și să se împace cu părinții ei. Modul frumos, calm și smerit în care a spus-o a fost frumos și a fost impresionant, cred că și pentru ea. Și a făcut-o. Ce bine!


După aceea a spus că a fost prima dată după mulți ani când a vorbit la telefon cu ei relaxată și nu a simțit nevoia să scurteze dialogul, să închidă rapid, ba chiar s-a bucurat că discuția lor este constructivă, cu bunăvoință cu spirit de pace. Multe alte lucruri bune i s-au întâmplat în cele 9 zile de post cu apă.

🕵️‍♀️ Cum explic această schimbare în bine din perspectiva mea?

Uneori, la nivel fiziologic și psihologic, este nevoie de o acțiune concretă a biochimiei organismului pentru a anihila/debloca amintiri celulare distructive și pentru a demola construcții emoționale create și adunate în timp. Acestea sunt structuri chimice care rezistă și se opun schimbării, care nu cedează atât de ușor la dorințele și teoriile noastre despre vindecare și schimbare. Să folosesc o metaforă, ele râd 😂de noi când spunem că vrem să scăpăm de 20 de kg și de anumite boli. De aceea, deseori, știm bine ce avem de făcut, dar nu găsim puterea să schimbăm ceva.

Se pare deci că în multe situații, ideile faine din psihologie, dezvoltare și evoluție personală, religie și altele, nu pot schimba nimic în aceste zone cu istoric emoțional toxic, dar autofagia lansată în postul cu apă, poate produce schimbări profunde și frumoase la acest nivel biochimic și cu influență psihologică și emoțională. Acest lucru ne poate scuti de ani, sau zeci de ani de stres, suferință, drumuri și cheltuieli. (Vă amintiți de Biologia credinței de Lipton și Tu ești placebo sau Supranatural de Dispenza? Ce scriu eu este un fel de neo-epigenetică. Schimbarea intenționată a emoției înseamnă schimbarea biochimiei structurilor și autofagia împuternicește, facilitează și scurtează timpul și durerea transformărilor. Bingo!)

Am mai văzut exemple de acest gen, chiar și cupluri a cărei viață s-a schimbat în bine, s-au evitat divorțuri, tensiune, certuri și alte probleme. Așa că puteți începe acum postul cu apă și dacă vă e bine și dacă vă e rău. În ambele situații sunteți câștigați fie că protejați binele pe care deja îl aveți fie că reparați fisuri care ar putea să producă situații dificile de orice natură.

Din experiența mea din ultimii ani legată de postul cu apă, pot spune clar că uneori chiar este nevoie de forță atipică pentru a crea un impact tehnic/pragmatic la nivelurile subtile al biochimiei organismului.

👉Și mă bucur foarte tare să vă anunț că Postul cu apă o poate face. Autofagiile o pot face. O poate introduce. O poate rezolva. O poate impacta.

(Probabil din acest motiv este scris și se spune și în zona spirituală, că anumite situații nu pot fi rezolvate decât „cu post și rugăciune”. Se pot realiza multe deci. Minunat!) 🙏

Printre altele Victoria a scris:

„Vasile, tabăra și postul în sine au fost pentru mine acele imbolduri de care am avut nevoie pentru a mă echilibra psihologic și fizic, ca să pot în sfârșit să creez o armonie între “ce am fost” “ce sunt” și “ce vreau să fiu”.

Îți multumesc pentru tot, Vasile! Datorită tuturor celor din tabără, eu azi sunt un om mai bun.”

Felicitări Victoria, felicitări tuturor!

Doamne ajută și mult succes în postul transformațional!

#vasilenemes #postulcuapa #autofagie

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *