Blog

Transformare si vindecare prin post cu apa – Georgiana Olteanu

277783872_2173330712831161_6359728194276782668_n
Mărturie / Postul cu apă / Sănătate

Transformare si vindecare prin post cu apa – Georgiana Olteanu

Transformare si vindecare prin post cu apa – Georgiana Olteanu
Un post de 16 zile doar cu sfanta apa, dupa 21 zile de post cu apa in decembrie, a fost diferit, dar tot plin cu daruri. Am consumat 2-3 l apa alcalina zilnic.
Am experimentat libertatea deplina, lipsa dependentei de hrana si doar am fost eu, fara sa vreau sa am ceva.
A fost un timp cu mine si despre mine, conectata cu corpul meu, cu sufletul meu, cu tot ce simt si gandesc, am petrecut si muncit mult in natura, dar si la job, am gatit zilnic pentru familie.
Au fost zile in care m-am simtit plina de energie, dar si zile cu ispite , ganduri, senzatii de disconfort si energie putina, am acceptat cu blandete si am primit tot ceea ce a venit in realitatea mea, avand mereu ca ancora credinta si intentia setata la inceput de drum. Ceea ce pot sa spun este ca in toate aceste zile totul se simte, se vede, se aude foarte clar, aceasta ascutime a simturilor, chiar a intuitiei este magica. Conexiunea cu divinul este puternica si rugaciunea o intareste. O stare de beatitudine, pace si bucurie m-a insotit in tot acest timp. Am fost curioasa si deschisa la tot ce imi vorbeste corpul, dar si mintea(muuulte ganduri trec, dar le-am lasat sa fie, fara sa ma agat de ele)😉
Senzatia de usurinta si plutire a fost prezenta si de data aceasta si m-am bucurat sa o retraiesc.🙏 Am fost mult mai prezenta si m-am simtit calauzita si insotita de puterea divina.
Singurul disconfort major in toate posturile a fost pentru mine limba foarte incarcata in fiecare zi, am clatit de multe ori gura, insa fara prea mare efect. Am facut si clisma de data aceasta cam o data la 2 zile. Beneficiul major este ca in urma acestui post mi-am echilibrat niste dereglari hormonale pe care nu reusisem cu nimic medicamentos. 🙏
Ma simt iubita de Dumnezeu pentru darurile primite – putere, vointa, prezenta, incredere, autocontrol. Simt infinita recunostinta si doresc tuturor celor ce vor sa isi redescopere puterea din ei sa isi doreasca, sa fie curiosi, deschisi, blanzi cu ei si flexibili! Totul este posibil, atunci cand puterea intentiei este mai mare decat teama sau neincrederea!
Voi incepe revenirea treptat cu zeama de legume, supa crema, compot de mere cu polen, cuisoare, scortisoara, terci de ovaz, ovaz, spanac…
Georgiana Olteanu – grupul Postul cu apa – transformare si vindecare

Comments (2)

  1. HORIA

    Eu obisnuiesc sa tin post negru, doua zile pe saptamana,timp de 20 ore. in acest interval am dureri de cap care dispar dupa reluarea alimentatiei. Doresc sa fac postul cu apa. Am nevoie de indrumarea dvs.
    Putem comunica prin mail?
    Sanatate!

    1. Felicitari. E o perioada f aglomerata pentru mine nu promit ca voi reusi insa promit ca incerc sa raspund. Sanatate!

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *