Tabără de post cu apă – postul Paștelui – Ediția Specială Sungarden

Tabără de post cu apă – postul Paștelui – Ediția Specială Sungarden

 

Avem tabăra de post cu apă la Nadășelu, pe care intenționăm să o permanentizăm anul acesta, și despre care găsiți informații la www.postulcuapa.ro dar am primit câteva solicitări pentru organizarea și la SunGarden a unei tabere speciale în luna aprilie, fiind încă postul Paștelui. Dorim să organizăm acest eveniment special acum primăvara în Postul Paștelui, și vom organiza și unul la toamnă!

(Între timp avem tabăra de post la Nadăselu, așa cum am menționat și gășiți aici informații https://www.postulcuapa.ro/inscrieri-in-tabara-2024/.)

Oferta tabară de post aprilie 2024 – Sungarden –

O nouă experiență pentru minte, corp și suflet prin postul cu apă alături de Vasile Nemeș

14 aprilie – 1 mai 2024

(7 – 10 – 14 – 18 de zile)

Dispunem de camere cochete speciale cu un pat dublu matrimonial. Toate camerele au baie proprie.

Dotări cameră:

Internet în cameră

Televizor cu ecran plat

Aer condiționat

Seif

Birou

Dulap de haine

Baie cu cabină de duș

Baie cu cadă

Uscător de păr

Halate de baie

Set de frumusețe

Papuci

Prosoape

Set ape consum potrivite pentru postul terapeutic

Apă distilată

Oferta:

Cameră cu pat dublu matrimonial KING sau QUEEN:

7 zile / o persoană / 2750 Euro

10 zile o persoană / 3800 Euro

14 zile – solicitați oferta

18 zile – solicitați oferta

Două persoane în cameră single pat matrimonial KING sau QUEEN:

7 zile/ două persoane – 3900 Euro

10 zile/ două persoane – 4900 Euro

14 zile / solicitați oferta

18 zile / solicitați oferta

Pachetul include:

Cazare în camere de lux confortabile, bine încălzite, spațioase, luminoase, mobilier și condiții foarte bune de cazare cu băi spațioase, dezinfectate și igienizate

Asistență și monitorizare medicală permanentă (Intervenții nelimitate în situații, urgență, crize, deshidratare, etc.)

Recomandări nutriționale pentru revenirea inteligentă din post

Asistență și mese hrană antioxidantă pentru zilele de revenire din post (unde e cazul)

Servicii de spălat și călcat rufe

Ateliere și alte activități după cum urmează:

Ateliere, discuții și întâlniri cu Vasile Nemeș – 5 zile săptămânal

 1. Indrumare, supraveghere și inițiere în postul cu apă terapeutic
 2. Inițiere în revenirea corectă din postul cu apă
 3. Introducerea postului în stilul de viață după post – hrană sănătoasă și personalizată
 4. Recomandări personalizate pe direcția de sănătate și transformare vizată
 5. Inițiere în postul transformațional pe termen lung
 6. Codul vindecării cu Vasile Nemeș – în grup sau individual
 7. Teste de personalitate interactive
 8. Băuturi electrolite

Workshop – Activități evoluție, dezvoltare personală și emoțională

 1. Atelierul de Fericire cu Constantina Filip
 2. Atelier Mindfulness cu psiholog Raluca Moisi
 3. Atelier psihoterapeutic cu psiholog Mihaela Muresan
 4. Atelier pictura cu prof. univ. Raus Ramona
 5. Altele

Terapii incluse:

Masaj de relaxare

Ședință FoHow – anihilare sursă dureri – aliniere meridiane

Ședința de hidrocolonoterapie

Ședință individuală de psihoterapie

Activități incluse:

În aer liber, facilităţi organizate și programate, sportive şi de agrement:

Tenis – Sală fitness – Fotbal – Volei – Jogging – Tragere cu arcul – Capelă – Drumeții – Excursii la Vălul Miresei, Salina Turda și alte obiective turistice.

 

 

Circuit Wellnes Super – jacuzzi, 7 tipuri de saună, piscină, salină, etc condiții premium.

Anul acesta propun postitorilor un circuit Wellness special zi de zi!

Răsfăț, relaxare, bălăceală în condiții premium.

Apă, apă, tot mai multă apă și în exterior dar activitate fizică ușoară și medie pentru că sala de fitness este inclusă în circuit.

Să petreci în timpul postului cu apă, ore întregi în apă și în tratamente cu apă înseamnă eficiență autofagică, regenerare mai profundă, o piele mult mai fină și catifelată și desigur eliminarea suplimentară a grăsimilor, a caloriilor.

Aqua Experience este primul pas în îndeplinirea circuitului Wellness&SPA și totodată, primul pas înspre atingerea apogeului relaxării.

O reconectare cu sinele. Începeți cu un antrenament revigorant în sala de fitness sau cu o sesiune de înot pentru a vă tonifia musculatura în piscina interioară cu hidromasaj, continuând experiența transformațională prin intermediul altor oportunități de evadare: camera Tepidarium, baia turcească, bazinul cu apă sărată, sauna cu infraroșu, duşul emoțional –  toate având un singur scop: a vă introduce treptat în sentimentul pur al relaxării, pentru a facilita autofagia de calitate.

Postul cu apă înseamnă acțiunea vindecătoare a apei în organism și în afara lui. Înseamnă abținere, odihnă. Înseamnă renunțare, abandon, tihnă.

Centrul de fitness

Alegerea potrivită pentru a rămâne în formă. O sală de fitness dotată corect este aici pentru a vă ajuta să vă mențineti tonusul dvs. sau pentru a obține forma corpului pe care o doriți. Exerciţiul zilnic curăță mintea şi revitalizează corpul.

Tepidarium

Este clasica cameră caldă cu băi romane antice. Șezlongurile încălzite acoperite cu mozaic au un efect detoxifiant blând. Procesul este completat de terapii cromatice şi sunet.

Baie turcească

O stea recunoscută a oricărei facilităţi SPA & Wellness. Aburul cald, uleiurile esențiale care se emană la o temperatură de 50-55° C, iar umiditatea ridicată (80-90%) au un efect purificator asupra corpului tău.

Bazin cu apă sărată

Cu 25% salinitate, aceasta este cea mai sănătoasă alegere pentru purificarea aparatului respirator și tratarea pielii. De asemenea, este foarte recomandat pentru tipurile de piele sensibile deoarece este un mediu non-alergogen.

Sauna cu infraroșu

Aceasta este o descoperire terapeutică relativ recentă. Corpul este încălzit direct de undele infraroșii, fără a crește temperatura camerei și toxinele sistemice sunt eliberate.

Duş Emoțional

Este unul dintre cele mai noi medii de wellness. Acesta stimulează simţurile prin următoarele efecte: duş clasic, tropical, ceață rece, aromaterapie, cromoterapie și hidromasaj.

Pasul al doilea în Circuitul Wellness SPA: Amadeea Paradise.

Aici regăsim o multitudine de zone de relaxare, menite să captiveze meditația și odihna profundă. Avem Vatra Străveche, Aroma Sauna, Mystic Relaxing, Volcano Mystic, Relaxing Volcano, Sauna Sărată, Bio Sauna, Sauna Finlandeză, Fântâna de Gheaţă, Ciubărul Răcoritor, Bazinul cu apă rece, Water Tavern.

Aroma Sauna

O saună care oferă o relaxare profundă nu numai pentru corp, ci şi pentru simţul olfactiv. Lemnul de cedru din care este realizată aceasta este supranumit şi copacul farmacist. Acesta eliberează substanțe volatile plăcut mirositoare, care distrug viruşii şi bacteriile.

Mystic Relaxing Volcano

O cameră de relaxare în apropierea vatrei, armonizată cu ajutorul unor paturi suspendate – spațiul ideal pentru meditație. fiind de asemenea o zonă în care liniştea este obligatorie.

Sauna Sărată

Sauna cu sare îmbină avantajele unei saline cu cele ale unei saune. Inhalarea ionilor de sare tratează următoarele afecţiuni: boli ale sistemului respirator – astm, bronşită cronică, sinuzită şi pneumonie, tuse cronică, infecţii ale urechii.

Bio Sauna

Bio Sauna este mult mai plăcută și mai confortabilă decât sauna tradiționalã. Chiar dacă este umiditate ridicată, ea nu atrage temperaturi ridicate.

Sauna Finlandeză

Temperatura poate atinge 90-100° C. Din moment ce organismul nostru nu tolerează o temperatură mai mare de 42° C, se autocontrolează dilatând porii epidermei şi crescând transpiraţia, astfel pierzându-se, cât mai repede posibil, căldura în exces.

Fântâna de Gheaţă

Şedinţele de saună durează maximum 15 minute şi este recomandat să fie urmate de o răcorire într-un bazin cu apă rece, un duş rece sau chiar în Fântâna de Gheaţă care este încadrată frumos între aceste saune.

Ciubărul Răcoritor

Vă puteți răcori de asemenea în numeroasele dușuri prezente la fiecare colț misterios. O senzație unică vă oferă Ciubărul Răcoritor, un duș scoțian care aduce multe beneficii prin jetul rapid și energizant de apă rece ce se revarsă direct din butoi.

Bazinul cu apă rece

Bazinul cu apă rece, unde vă invităm să vă răcoriţi alternând sesiuni de saună fierbinţi cu băi scurte în iaz-ul de apă; are efecte benefice pentru piele și circulație.

Water Tavern

Water Tavern este o zonă în care putem citi o carte, juca un joc de societate lângă căldurosul şemineu sau ne putem bucura de o baie interesantă în piscina cu pietre antice, jacuzzi şi cascadă.

În pachet se pot include și zile de revenire din post.

Alte activități, terapii sau Ateliere opționale:

Golf și tras cu arcul – cu programare – contra cost

Masaje terapeutice diverse, ritualuri aromoterapie, boluri tibetane, etc. (solicitați oferta)

Altele.

Nota: Nefolosirea procedurilor gratuite nu implica restituirea vreunei sume din valoarea acestora. Nu se fac transferuri de servicii.

Este posibil ca unele activități să suporte modificări.

Informații detaliate despre post, cazare, rezervări la email postulcuapa@gmail.com

Telefon si Whatsapp – 0757621806 – Vasile