Blog

Starea de bine și calitatea apei

vibratii
Postul cu apă

Starea de bine și calitatea apei

Starea de bine și calitatea apei

E important sa stim ca starea pe care o avem in timpul postului este la fel de importanta ca si apa. O stare de stres, de „lupta sau fugi”, de egoism, de nemultumire, de rautate, samd. acidizeaza orice tip de apa am consuma. La acest nivel NU MAI CONTEAZA brandul apei. Desigur ca e important sa fie filtrata, fara reziduri, si antioxidanta (eu am filtru foarte bun de apă de la www.finaqua.ro ) dar e vorba de ceva mai mult decat asta. Ceea ce se intampla cu apa dupa ce o bem este cel mai important lucru.
Starea pe care o generam fie alcalinizeaza fie acidizeaza apa pe care o consumam. De aceea insist atat de mult pe pregatire si la acest nivel.
Starea de bine „vindeca” si mentine calitatea apei pe care o bem, asta este evident. Asadar dragi prieteni incercati sa fiti mai fericiti.
Fiti mai buni cu voi insiva, in primul rand. Rostiti cuvinte iubitoare, intelepte si blande catre propria persoana si catre ceilalti. Iertati-va. Iertati. Nu va mai criticati. Nici pe voi si nici pe altcineva. Nu va dispretuiti. Nu va urati. Nu mai luptati impotriva voastra. Nu va mai pedepsiti. Nu va mai ignorati sanatatea si frumusetea corpului si a sufletului.
Iubiti.
Iubiti fiinta care sunteti, in ciuda imperfectiunilor acesteia. Simtiti asta. Fiti constienti de forta care se declanseaza in voi pentru propria vindecare si transformare prin postul cu apa, si aliniati-va la fluxul vindecator.
Cultivati starea de recunostinta, de multumire, de bine si postul cu apa va deveni prietenul vostru.
Mult Succes tuturor.
Vasile

 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro