Conferință: Inițiere în știința Postului cu Apă în scop terapeutic și transformațional Participă La Eveniment

Servicii

Servicii

Transformational and Healing Fasting

Consultanță și îndrumare în arta transformării prin postul cu apă 

În ultimii ani am experimentat din plin efectele vindecătoare și transformaționale ale postului cu apă prelungit, dar am și ajutat alți oameni în acest sens.

Este evident că tot mai mulți oameni sunt interesați să își schimbe viața în bine. Dacă și tu vrei să faci asta te felicit!

Introducerea acestui ritual în viața ta, nu te oprește din ceea ce faci deja bine în prezent, ci amplifică beneficiile acelui lucru.

De exemplu, dacă ești sportiv de performanță sau nu, postul cu apă te detoxifică în mod real și te ajută să fi mai performant datorită unei mai bune oxigenări.

Dacă consumi diverse suplimente nutritive de calitate sau ai devenit vegan, postul cu apă te ajută la eliminarea vechilor deșeuri proteice, virusuri, toxine, ca apoi organismul să poată asimila, absorbi, mai mult din vitaminele, mineralele și nutrienții pe care deja îi consumi. Dacă vrei să dobândești o viață liniștită, calm și pace interioară tot la fel, postul cu apă te ajută. Dacă vrei să ai o viață spirituală mai bogată, să te simți mai conectat și să simți că are sens și direcție, postul cu apă prelungit te amplifică rezultatele. Am putea continua cu multe astfel de exemple începând cu sănătatea, relații bune, suflet, dezvoltare personală și până la afaceri, lidership și altele. Postul total cu apă, postul negru, amplifică și maximizează rezultatele bune pe care le vrei sau le aștepți de la parcursul oricărei activități transformaționale și terapeutice.

Te pot ajuta cu recomandări și multe informații valoroase în acest sens.

Repausul alimentar periodic s-a dovedit a fi unul din cele mai sănătoase, rapide, ieftine și eficiente soluții terapeutice și preventive. De aceea și postez în blog informații și noutăți despre diverse metode de fasting și beneficiile ale acestuia.

Fără îndoială postul total cu apă ajută la vindecarea minții, sufletului, a bolilor, la reducerea stresului, la starea de bine, la eliminarea kilogramelor în plus, la prelungirea stării de tinerețe și sănătate a organismului.

Acesta este ritualul care aduce binecuvântări în mai multe domenii ale vieții, contribuie la reducerea risipei alimentare și a poluării mediului înconjurător.

Dacă ne documentăm, devenim convinși și îl practicăm, aflăm că postul cu apă, vorba românului, este bun la toate. E ritualul care ne resetează viața în multe aspecte și ne învață o cale mai bună, de a trăi mai bine, mai mult, mai sigur.

Experți în medicină bio-moleculară, oameni de știință, profesori, medici de renume mondial, psihologi, nutriționiști, antrenori, sportivi, religii, credințe spirituale, strămoșii noștri, bunicii, super staruri de la Hollywood dar și simplul țăran român, toți au confirmat și reconfirmat că pentru a funcționa optim, organismul, mintea, psihicul și sufletul nostru au nevoie periodic de un repaus alimentar, de o restricție calorică totală.

Există nevoia “obligatorie” de a ne deconecta de la rutină și de a ne conecta cu alte posibilități, cu starea de bine interioară. Este momentul în care organismul intră în propria mentenanță, purificare, curățire. Este și calea către descoperirea de sine mai profundă. Este acea soluție simplă și gratuită deosebit de utilă, venită ca o salvare, la faptul că suntem expuși tot mai mult, zilnic la multiple surse de stres, radiații, sedentarism, hrană tratată chimic, la aer și apă poluate, la oboseală, epuizare fizică și psihică.

Înțelegând bine cum funcționează aceste lucruri, experimentându-le ani la rând, am creat mai multe tipuri de pachete transformaționale, care se personalizează pentru fiecare situație în parte. Conceputul ReStart – Fasting se poate aplica în mai multe moduri și în mai multe domenii așa cum am exemplificat.

Vasile Nemeș – Life & fasting coach

Programare și informații la email: postulcuapa@gmail.com

Telefon 0757621806

Ofer servicii de consultanță online și prin Skype.

Adresa skype: coaching-nemes

 

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping