Blog

Săptămână Transformațională cu Vasile Nemeș

122939275_1205698483150795_4139510777575638699_n
Health Coaching / Postul cu apă

Săptămână Transformațională cu Vasile Nemeș

Buna tuturor,

Am observat că tot mai mulți postitori își doresc să folosească momentele încărcate cu semnificație din timpul postului, pentru dezvoltarea lor personală și spirituală.

După cum știți deja, lucrez cu unii postitori și pe dezvoltarea personală și educația emoțională în timpul postului. Este minunat să vezi schimbările în bine din viețile oamenilor. E adevărat că ceea ce își dăruiește cineva, în mod conștient și constant, în timpul postului, va prinde rădăcini puternice în viața sa. Astfel că postul devine ca un sculptor care ne formează după ideile, emoțiile și imaginea pe care le cultivăm despre noi înșine, în acele momente atât de speciale în care bem doar apă. Ce minunat!

Eu caut să explorez tot mai posibilitățile atât de mari ale acestei metode terapeutice de top, să învăț și să transmit mai departe experiențele de care mă bucur. Am decis deci ca în această toamnă să lansez un format pe această combinație de post și transformare sau post în scop transformațional. L-am numit pentru început “Săptămâna Transformațională cu Vasile Nemeș”. Sunt 7 zile de post cu apă în scop transformațional.

Acesta este un timp în care postitorii vor putea să petreacă minim 6 zile, (5 nopți de cazare) (din 7 zile de post total) alături de alte 10-12 persoane, în acest parcurs transformațional și educativ.

În acest sens am ales hotelul Armenopolis din Gherla, pentru că oferă condiții bune și facilități. Astfel că anul acesta voi organiza câte o săptămână în lunile rămase, respectiv în octombrie, noiembrie și în prima parte a lunii decembrie. (În luna noiembrie este posibil să fiu din nou ca îndrumător și coach în tabăra organizată de d-na Amelia Hegyi. Voi anunța pe grup și în site.)

Iată calendarul propus pentru acest an:

Săptămână Transformațională

Primul eveniment, 27 Sept – 2 Octombrie. Sunt 5 nopți cazare, începând cu luni și până sâmbătă. (unii postitori au anuntat vin duminica in data de 26 sept. Se poate dacă mă anunțați)

Al doilea, 8 Nov – 13 Noiembrie

Și cel de al 3 – lea,  6 Dec – 11 decembrie

Pentru cei înscriși la, voi începe pregătirea pentru post cu o săptămână înainte și vom continua și după încheierea întâlnirii tot o săptămână.

Din programul propus:

–  7 zile de post terapeutic (5 nopți de cazare)

– Educație transformațională de top

– Cultivarea emoțiilor pozitive

– Dobândirea stării de bine 

  • Eliminare kg în plus

– Puterea subconștientului în timpul postului

– Vindecare și transformare prin energia iubirii

– Psihologie pozitivă – aplicație și dezvoltare

– Adaptare la postul cu apă (funcție de tipul de personalitate după Myers&Briggs)

– Procese și rețete de întinerire a organismului

– Motivație și entuziasm pentru viață, proiecte

– Masaj, jacuzzi, saună, relaxare

  • Împachetare cu antioxidanți

– Intimitate (doar postitorii vor fi cazați)

– Vizitare obiective turistice din zonă

– Vizită la izvor de apă cu aur și argint (aprovizionare)

– Altele

Perioada: 27 sept – 2 octombrie

Doar 12 locuri disponibile!

(Mai sunt 7)

Locația întâlnirii: Hotel Armenopolis, Gherla – Stil baroc, ambient medieval –

 SPA și dotări moderne  – www.hotelarmenopolis.ro

Informații progarm și detallii la email: postulcuapa@gmail.com

(Costurile difera puțin, acestea fiind in functie de tipul camerei rezervate, sau a altor servicii individuale solicitate. Aștept întrebările dvs. Costul va fi o donație benevolă iar fondurile sunt direcționate către Proiectul Transformațional și 1 milion de postitori.)

Momente frumoase din ultima tabara de post unde am fost indrumator si coach.

Le multumesc oamenilor pentru asemenea cuvinte minunate, cu adevarat incurajatoare pentru mine si pentru ceea ce fac. Doamna Amalia Hegyi este o femeie minunată și face treabă bună pentru oameni. Dânsa va mai organiza astfel de evenimente.

Cateva poze din tabara. Am intalnit oameni minunati care au experimentat transformarea si vindecarea prin postul cu apa. Multumim doamnei Amalia Hegyi pentru organizare.

 

Imagini de la hotelul Armenopolis unde doresc să începem programul Săptămâna Transformațională.

Programați-vă din timp, locurile sunt limitate.

 

 

Comment (1)

  1. Muresan Georgeta

    Îmi doresc foarte mult să particip la acest eveniment,consider acest eveniment că o provocare pe drumul Dezvoltării mele personale pe care am inceput-o cu citiva ani in urma

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *