Blog

Revenirea la greutatea de dinainte de post

vasile_scurt
Motivație / Obezitate / Postul cu apă

Revenirea la greutatea de dinainte de post

Cineva a scris undeva că „După ce se termină perioda de fasting, mai devreme sau mai târziu, zile sau săptămâni, greutatea va reveni la cea de la începtul fastingului. De fiecare dată.” –
Este neadevărat că „de fiecare dată”.
Există mulți postitori care nu s-au mai întors niciodată la obezitate nici acum după un an, doi.
Aici avem simplu de a face cu disciplina postitorului, cu modul în care dorește să își atingă obiectivele, cu atenția și seriozitatea cu care își privește scopul respectiv.
Mai este încă ceva foarte important lucru pe care îl subliniez deseori. Este complet irealist ca cineva să se aștepte ca după 20-30 de ani de excese alimentare, de obezitate și abuzuri alimentare în care și-a neglijat sănătatea, și altele de acest fel, să slăbească 30 de kg și să rămână tot acolo și după primul post și fără o revenire inteligentă.
Postul nu e magie, este un proces transformațional care sprijină organismul pe direcția pe care o vizăm și o susținem în mod intenționat.
Totuși, am o veste bună pentru toți. Ceea ce face postul atât de special și este complet diferit față de oricare altă dietă din lume, este că chiar dacă postitorul pune înapoi câteva kilograme, sau poate chiar toate, ceea ce a lucrat autofagia la nivel de vindecare, regenerare în adânc, în timpul postului cu apă, nu se anulează cu una cu două, doar pentru că a crescut din nou în greutate. Nu. El se bucură de multe din procesele de vindecare pe care autofagia le face.
În acest fel postitorul beneficiază de multe avantaje, în fața oricărei alte diete, și poate preveni prin asta, chiar moartea prematură sau subită.
Ce minune autofagia! Să o introducem cât de repede în stilul nostru de viață.
Poza 1 – eu la 104 – 105 kg
Poza 2 – eu la aproape 60 de kg după postul de 40 de zile și altele mai scurte înainte.
Poza 3 (de săptămăna trecută) – la un an jumate de la postul de 40 de zile, am 75 kg, sănătos tun (Doamne mulțumesc!) și făcând și sală de ceva timp, deja se observă creșterea frumoasă și armonioasă a mușchilor.
Mi-am dus organismul în cele 3 autofagii la postul de 40 de zile, ca să fie o regenerare și reparare de ADN și reverse-aging cât mai ok prin CMA, m-am menținut destul de bine, și acum încep să lucrez la definire. Nu vreau să fiu super musculos, doresc doar să imi fie bine, să fiu suplu, zvelt, dinamic. Corpul să fie frumos și mușchii definiți, ca să arăt normal. Un om normal. Un bărbat normal, întinerit, energic, și sănătos. (și frumos, evident 😆) .
Transformarea vieții în bine prin postul cu apă este o călătorie de cursă lungă care aduce multe schimbări și binecuvântări pe termen mediu și lung, nu este o încercare de tip loterie. Asta am învățat și asta îi învăț pe postitorii cu care lucrez și îi îndrum.
Mult succes tuturor și multă înțelepciune la revenirea din post!
Poza 1
Poza 3

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro