Blog

Regenerare si tinerete prin postul cu apa

WhatsApp Image 2022-06-03 at 14.53.01 (1)
Longevitate / Motivație / Postul cu apă / Tinerețe / Transformare

Regenerare si tinerete prin postul cu apa

Am mai postat poza asta mai demult. Imi place.

Imi spune despre renastere, regenerare, energie, viata noua, putere, tarie. Datorita lui dr Christian de Duve si prof Ohsumi (ambii cu Nobel pe autofagie) stim ca este posibil si pentru noi. In echipa dr. Christian de Duve a fost si Emil Palade, romanul nostru. A adus si el contributii cu descoperiri importante pe cateva componente celulare. Autofagia face la fel in corpul nostru intr-o masura sau alta.

Aceasta poate aduce multa regenerare, tinerete, vitalitate, vindecare si o transformare uimitoare. In multe sensuri, cand nu postim, (cand organismul nu autofagiaza, nu recicleaza, nu autodevoreaza) timpul trece in defavoarea noastra deoarece procesele de degradare, imbatranire prematura, obezitate, boli si afectiuni, merg tot inainte. Dar cand postim doar cu apa (autofagiem), lucrurile se inverseaza, evident, datorita mecanismelor autofage.

Recomand sa incepeti cat de repede posibil, postul cu apa terapeutic.

Chiar si daca esti esti tanar/a si sanatoasa autofagia este importanta deoarece iti mentine mult si bine starea buna pe care o ai in prezent. Si minune! Daca nu ai starea buna, ti-o produce. Orice am face, suntem castigati pe mai multe niveluri datorita acestei metode terapeutice de top si enervant de simpla 😆. Bei doar apa cateva zile.

Saptamanal, una-doua zile,sa fie aceleasi zile, pentru inceput e foarte bine, pana cand va informati si va pregatiti pentru mai mult. Puteti sa aveti beneficii, pe aceelasi baze, si la nivel emotional, spiritual sau de alta natura. Asta este clar. Explorati si bucurati-va din plin de aceasta uriasa posibilitate.

Totul este posibil, asa ca, nu mai pierdeti timpul. Experiente absolut uimitoare va asteapta.

Mult succes tuturor! 🤗

#vasilenemes #postulcuapa #waterfasting #autofagie #regenerare

Vasile Nemeș

#vasilenemes #postulcuapa #waterfasting #autofagie #regenerare

Comments (3)

 1. Bugnar Aurel Vasile

  Am început postul cu apă(de la robinet),de miercuri. Joi am avut primele simptome de creștere a acidului uric,lncât am avut dureri f mari la glezna stângă și am luat medicamente!Vineri am continuat pt.că mi-a trecut durerea!Duminică mi-a scăzut glicemia la 62 iar luni,adică azi la 42!Am luat 2 lingurițe de miere și continui! Culmea e că nu am simptome de slăbiciune sau de orice fel,mă simt bine și încerc să merg mai departe! A mai trecut cineva prin asemenea situații?
  Vreau să mai întreb ceva și anume dacă a folosit cineva pentru post, apă obținută de pe piatra miraculoasă(zic eu) Shungit?

 2. Bugnar Aurel Vasile

  Se pot lua medicamente în timpul postului cu apă?

 3. Bugnar Aurel Vasile

  Cum îți dai seama că autofagia lucrează?

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *