Blog

Reacții de dezintoxicare – Gheorghe Puiu Opriș

WhatsApp Image 2021-04-24 at 05.01.42
Educatie / Sănătate

Reacții de dezintoxicare – Gheorghe Puiu Opriș

Buna dimineata, corpul se detoxifica prin 6(sase) mari organe: Colon, Ficat, Rinichi+Vezica Urinara, Plamani, Piele si oricat ar parea de incredibil … Limba.

– Limba este ultimul organ de detoxifiere inaintea barierei hematoencefalice ce protejeaza creierul mentinandu-l in homeostaza (echilibru optim).

Creierul este in general ultimul organ care se „imbacseste” cu toxine. Vasele sanguine de sub limba vehiculeaza adesea sange negru foarte incarcat. Razuirea matinala a limbii cu o lingurita din Au, Ag, Cu sau lemn, in paralel cu clatirea/spalarea narilor cu apa calduta sarata (concentratia apei de mare – 1 lingura rasa de sare grunjoasa neiodata de ocna la 1l de apa cat mai pura), elimina o multime de germeni patogeni. Limba se razuieste temeinic de 7-10 ori central si pe margini pana ramane roza. Zonele cu depuneri maxime arata care organe se detoxifica mai intens (vezi foto).

Clatirea narilor cu apa calduta sarata protejeaza eficient impotriva sinuzitei, racelilor si a gripei. Aceasta se realizeaza de 3(trei) ori pe fiecare nara astfel. Se pune apa sarata calduta (cca 25-30 grd. C) intr-o lingura mare de supa, se astupa o nara si se trage pe nas prin cealalta nara pana ajunge in gura, apoi se scuipa. Identic cu cealalta nara (de 3 ori pentru fiecare).

Tineti ulterior un pachetel de batiste de hartie la indemana, nasul va curge mai intens dupa procedeu intrucat se produce descarcarea de toxine a sinusurilor. Curatarea zilnica matinala a limbii si narilor realizata corect necesita doar in jur de 5 minute, dar aduce atatea beneficii, eliminand din fasa o multitudine de afectiuni.

– Incarcarea limbii trimisa de Dvs. in poza arata clar o detoxifiere masiva.

Cantati, dansati, bucurati-va, jubilati !!! Vindecarea profunda este aici si acum pentru Dvs.

– Tineti linistita postul atat timp cat v-ati propus, pana la greutatea minima sub care v-ar fi teama sa coborati, sau pana la primul simptom extrem de neplacut, insuportabil.

Multa sanatate, pace, iubire si lumina in suflete, tuturor!

Puiu Opris, terapeut

 

 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro