Blog

Pune-te pe primul loc – Pastilă de motivație

vasi_mai mc_
Credință / Motivation / Transformare / Vindecare

Pune-te pe primul loc – Pastilă de motivație

PUNE-TE PE PRIMUL LOC – PASTILA DE MOTIVAȚIE!
Vasile Nemeș
Am văzut că mulți oameni și-au neglijat, timp de ani și ani de zile, propriile lor nevoi fizice, emoționale și spirituale. Au uitat de ei.
Asta le-a adus în final o doză de nefericire, stres și multe kg în plus. Da. Uneori neglijența aceasta costă mult când vine nota de plată legată fie de sănătate, de starea emoțională, psihică, de aspect, dar și de alte lucruri.
Lecția învățată de aici este că nimeni nu ar trebui să se lase pe ultimul loc în viața lui. Nimeni. Bărbat, femeie, cu copii, fără copii, cu servici greu, fără servici. În țară, în străinătate, nu contează. Nimeni să nu mai facă asta, e îndemnul meu. 
Draga mea, dragul meu, pune-te pe primul loc în viața ta și fiind tu bine, vei putea ajuta și pe alții. Dar, dacă ne neglijezi, vei ajunge ca alții să aibă grijă de tine. Așa se întâmplă EXACT CE NU AI VRUT SĂ SE ÎNTÂMPLE. De ce ți-a fost frică, nu ai scăpat. Dar e frumos că putem schimba viitorul acum.
Asta vreau să spun. Pune-te pe primul loc în propria viață. (Nu e vorba de ego aici, nu e vorba să te pui în față și să ignori responsabilitățile tale față de familie, sau altceva, nu, desigur că nu, ci e vorba de a avea grijă de tine ca să îți fie bine ție și da, să le poți face toate acestea pentru familia, jobul, sau credința ta. Este vorba de respect de sine și față de creația lui Dumnezeu, care ești tu.)
Acesta e sfatul pe care îl dau tuturor acum, după ce am lucrat cu aprox. 500 de oameni în ultimii 7 ani și am văzut că aproape fiecare a uitat cât de important este el, în propria sa viață și la un moment dat s-au trezit bolnavi, obezi, în depresie, singuri, și unii chiar abandonați.
Majoritatea acestora nu au știut ce s-a întâmplat cu ei în perioada din care erau relativ ok, până la momentul când nu au suportat să se mai privească în oglindă și au început să ia tratamente pentru afecțiuni și boli despre care nici nu știau că există.
Dragii mei prieteni. Cum puteți face asta din perspectiva aceasta a postului cu apă? Incepeți să postiți. O zi, două, trei, nu contează. Doar începeți.
Nu puteți așa din prima încercare? E OK. Există o soluție și pentru această problemă.
Începeti cu o supă pe zi, de aceea nutritiva, de legume, verdețuri, zarzavaturi. E foarte bine și asa pentru pregătire de post sau începutul unui proces vindecător în corpul, mintea și viața voastra.
Doar începeți. Dați-vă atenția cuvenită, nu vă mai neglijați.
Puteți să reactivați în voi înșivă credința în bine, starea de bine, viața, energia iubirii de sine, care vă ridică din depresie, din teamă, din umbră, din coșmar, din singurătatea sufletului. Credeți din nou în voi înșivă, credeți în viață, în Legea Binelui, în Dumnezeu, în bine, în frumos. Știu că poate fi greu, dar greu nu înseamnă imposibil, și nu înseamnă că nu ar trebui să începi.
Eu personal, cred în fiecare dintre voi.
Cred din toată inima mea, fără absolut nici o îndoială că în ciuda tuturor dificultăților, există o șansă extraordinară de vindecare și transformare prin postul cu apă.
Câteva sesiuni scurte și medii de post și vei vedea acest lucru cu ochii tăi. Deja mai multe sute de postitori au experimentat asta și au mărturisit public în grup și în alte părți. În întreaga lume deja zeci de mii, sute de mii de oameni devin liberi prin postul cu apă. Ceea ce ar fi însemnat abonament pe viață la medicamente pentru zeci de mii de bolnavi, s-a dovedit a fi eroare. Calea simplă a postului cu apă i-a eliberat, i-a vindecat..
Da, postul cu apă extins aduce multă speranță acolo unde nu mai este nici o speranță. Așa că nu mai e timp de pierdut.
Rugați membrii familiei să fie alături de voi în acest parcurs. Dacă simțiți nevoia, vorbiți și cu un duhovnic, cu un psiholog, cu medicul dvs cu cine e mai aproape de voi, și rugați-i să vă sprijine în acest demers. Cei mai mulți dintre ei sunt oameni minunați, care iubesc să ajute pe semenii lor.
Nu mai pierdeți nici o zi. Începeți cu o jumătate de zi de post, dacă nu puteți o zi întreaga. Dar începeți.
Mii de oameni sunt alături de voi.
Sute de mii de oamenii în jurul lumii au început să introducă postul cu apă terapeutic în stilul lor de viață. Pentru mine e ca o minune care se petrece la nivel mondial! Postul cu apă terapeutic este singura terapie care a primit, în mod indirect, premiul Nobel.
Hei, hei, hei, sunt chiar entuziasmat acum! Suntem susținuți de știință, de credință, de medicină, de natură, de legea de bază a nutriției, de viață, de biologie, de biochimia organismului, de zeci de mecanisme și procese fiziologice ale organismului. Incredibil. Oricât de greu pare uneori, în realitate aproape totul este de partea noastră. OMG! Mă umplu cu fericire și cu lumină când am aceste conștientizări. Și nu pot să le țin în mine. Trebuie să le dau mai departe.
Ca să folosesc o figură de stil, o metaforă, aș putea spune că și Cerul și Pământul sunt de partea noastră.
Nu suntem singuri. Suntem mulți și suntem puternici când realizăm că putem să ne schimbăm viața în bine în momentul în care ne așezăm pe locul care ni se cuvine în propria noastră viață. Locul 1.
Eu vă susțin, vă transmit gânduri bune, iubitoare, entuziasmul meu, bucuria mea, gânduri de pace și de putere pentru succesul pe care îl meritați.
#postulcuapa #post #postulnegru #vasilenemes #transformaresivindecare

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *