Blog

Pune suflet în ceea ce faci

Afirmații pozitive / Motivație

Pune suflet în ceea ce faci

Indemnul dr Joe e foarte valabil și în cazul postului cu apă extins.

Mulți încearcă să țină post cu apă extins dar aceștia eșuează deseori. Iată încă o posibilă cauză. Nu există o convingere interioară care să creeze emoția potrivită, destul de puternică pentru a sprijini întreg procesul.

Cred că de fapt acesta este secretul succesului în orice domeniu. Să ai o inimă hotărâtă.

Noi românii zicem: „Pune suflet în ceea ce faci dacă vrei să reușești.” Este același lucru cu ceea ce ne învață distinsul dr. Dispenza. Este la fel ca și în cazul afirmaților pozitive, în rostirea cuvântului potrivit pentru anumite nevoi. Este necesară o emoție, o convingere altfel e vorbărie goală. Când spui cuiva „Te iubesc” dar lipsește emoția, este o declarație oarecum seacă. Oamenii simt, dacă îi iubim sau nu. (Ei trebuie doar să aibă curajul să ne-o spună.)

Mă trezesc de dimineață cu o revelație, care pur și simplu s-a detonat, din inspirația cuvintelor dr. Joe Dispenza. Să o exprim în mod spiritual. În inima mea am auzit cum s-a descărcat mesajul următor: „Acesta este secretul: Dacă dezvolți o emoție puternică alături de intenția ta, postul cu apa extins in acest caz, orice altă emoție care te-ar deturna din parcursul propus, este fără putere.” Buuum! Buuum! Buuum! A fost precum glasului unui tunet puternic, dar nu în exterior, ci înăuntru.

 

 

In limbaj spiritual, am spune că dacă crezi cu adevărat, poți muta munții propriei îndoieli. Atunci când te ridici deasupra obstacolului, drumul tău este liber. Asta este valabil în orice domeniu al vieții noastre.

Primim o putere sporită atunci când suntem autentici, atunci când simțim, când iubim, iertăm, când ne cerem iertare cui am greșit. Când credem cu adevărat în ceea ce gândim, simțim și vorbim lucrurile se schimbă. Ne putem vindeca atunci când spunem ceea ce trebuie alături de emoția potrivită. Mi-am dat seama că iertăm cu adevărat și deplin atunci când aducem și simțirea iertării în organismul, inima și mintea noastră, nu doar când spunem că iertăm.

Desigur, e bine să vorbim despre iubire, iertare, samd. chiar dacă nu le simțim pe deplin. Dar e important să parcurgem și vindecarea iertării, ulterior. 

Așadar, lecția frumoasă din toate acestea este că putem dezvolta emoții puternice atât pentru a reuși ceva ce ne propunem, cât și pentru a ne vindeca rănile.  Am înțeles că fără a alătura feelingul puternic unei idei sau nevoi, acestea riscă să nu se realizeze niciodată, dar nu că cineva ar fi incapabil pentru asta ci doar pentru că nu și-a aprins acel combustibil intern.

Să investim deci emoție, credință vie, alături de planurile și proiectele noastre, fie că e vorba de postul cu apă, diete, afaceri, ridicarea calității vieții noastre sau creșterea spirituală.

 

 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro