Blog

Mărturie transformațională prin post – Liliana Ignat

lilia-ignat2
Mărturie / Postul cu apă / Transformare

Mărturie transformațională prin post – Liliana Ignat

Ieri am mai terminat o sesiune de post de 21 de zile.
Scopul acestui post a fost unul strict medical in comparatie cu postul pe care l-am tinut in martie si care a fost si cu scop religios. In iarna anului 2021 de sarbatori aveam o multime de probleme de sanatate pe langa o greutate considerabila.
Cea mai mare problema era un genunchi umflat pe care nu puteam sa-l indoi decat foarte putin. Am facut fizioterapie si tratament medicamentos fara prea multe rezultate. In final am ajuns si la un ortoped care mi-a spus ca urmeaza sa ma opereze si sa-mi puna o articulatie din plastic. M-am speriat foarte tare si am inceput sa caut solutii. Am facut diverse sesiuni de detox dar care din pacate nu aveau rezultate la mine. Aveam un pomelnic intreg de boli, stiam sigur ca trebuie sa fac ceva dar nu gaseam butonul pentru restart. Migrena mea cu aura s-a indesit si bineinteles starea mea psihica era la pamant. Incepusem sa citesc despre postul cu apa dar refuzam sa cred ca eu care luam in jur de 8 pastile pe zi pot sa stau nemancata mai multe zile la rand. In ianuarie 2021 dupa trei zile de durere insuportabila de la migrena si un puseu mare de tensiune am inceput postul cu apa. Asa fara nici o pregatire dar cu intentia foarte clara ca il tin pentru sanatate.
Am reusit sa-l tin 21 de zile cu beneficii vizibile imediat. Urmatorul post l-am tinut anul acesta in martie. De atunci sunt intr-o continua schimbare, o regenerare si o imbunatatire a sanatatii si a calitatii vietii pe care o fac cu pasi mici dar fermi. Nu am slabit foarte mult dar a contat pentru sanatatea mea acele kilograme pierdute,am scapat de o dermatita de contact pe care o aveam pe fata, tensiunea s-a reglat. nu mai obosesc atat de usor si genunchiul il pot indoi aproape bine. Am facut trei sesiuni de post de 21 de zile cu mare usurinta si viata mea s-a schimbat. Sanatatea si tonusul meu s-au schimbat.
Nu a fost greu deloc sa tin acest post dupa ce mi-am setat clar intentia. Un ajutor foarte mare pe langa materialul gasit pe acest grup au fost si marturiile celorlalti postitori. Am invatat din reusitele si greselile voastre si pentru asta va multumesc.
Cand mi-a fost greu domnul Vasile Nemeș a fost alaturi de mine cu un sfat, cu o incurajare, cu un mindset pozitiv orientat spre reusita. De azi incep revenirea si stiu ca si voi puteti tine postul de 3,5,7,21,zile asa ca va urez zile usoare de post si multa determinare.
Aveti curajul sa incepeti pentru ca beneficiile postului sunt extraordinare!
(Bonus din partea postului cu apa – un minus de 25 kg.)
Liliana Ignat – grupul Postul cu apa – transformare si vindecare

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *