Blog

Mărturie – transformare și vindecare prin postul cu apă

Motivație / Postul cu apă / Vindecare

Mărturie – transformare și vindecare prin postul cu apă

Iată că mărturiile încep să vină și la noi în grup. Una din acestea o postez aici, cu permisiunea Andreei.

 

Am primit mai mult curaj acum când văd atâtea lucruri bune întâmplându-se, exact cum îmi imaginam în urmă cu câțiva ani. Pur și simplu este minunat să vezi că o simplă inițiativă cu un subiect care pare banal pentru mulți oameni, a devenit locul unde mulți oameni își primesc informațiile și motivația pentru a începe procesul de transformare și vindecare prin postul cu apă extins.

Doresc să ridic acest ritual la locul care i se cuvine. Nu trebuie să stea în umbra unui ritual, într-o concepție greșită că postul ar fi ceva doar pentru bătrânii religioși. Nu, nu. Trebuie să evoluăm, oameni dragi, trebuie să ne schimbăm, trebuie să învățăm că mâncarea și excesul nu sunt tot ce avem nevoie. Nu trebuie să facem un „dumnezeu” din mâncare și băutură. Să ne autoeducăm și să ne învățăm libertatea de a nu fi dependenți și știm clar că repausul alimentar are capacitatea extraordinară de a preveni și vindeca boli, de a ne transforma ca oameni și de a ne apropia mai mult de Cer.

Doresc să ajut oamenii să devină conștienți de acest adevăr și să învețe treptat cum să îl practice, iar pentru situații mai dificile de sănătate să o facă sub supravegherea și cu acordul medicului. Mă puteți ajuta cu un share al acestui website dar și puteți invita noi membri în grup, să dați LIKE la pagina mea Postul cu apa – transformare si vindecare. Vă asigur că toți oamenii vor fi respectați și ajutați. Orice alt ajutor de acest fel din partea voastră e binevenit.

Îi felicit pe toți prietenii pentru curaj. Sunteți minunați dragi prieteni! Mulți mă felicită pe mine, dar adevărul este că voi trebuie să vă felicitați pe voi înșivă pentru efortul și succesul obținut, pentru că eu deja o fac cu litere mari pentru voi! FELICITĂRI!

Așa cum am mai anunțat avem și un grup de info și suport pe Facebook. Ești și tu invitat: FacebookPostul cu apa – transformare si vindecare

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *