Blog

Mărturie post cu apă – Aida Heimen

218251509_4125256837554074_8611752368162026197_n
Mărturie / Postul cu apă / Transformare

Mărturie post cu apă – Aida Heimen

Buna ziua la toata lumea!
Discutia cu dl. Vasile Nemes m-a impulsionat sa vorbesc despre experienta mea cu postul cu apa, si despre efectele minunate ale acestuia.
Pentru mine a insemnat enorm de mult faptul ca am (re)descoperit postul cu apa. Tineam, in adolescenta, post cu apa in fiecare vineri (40 de ore, de joi seara pana sambata dimineata), timp de 3-4 ani, impreuna cu mama mea. Era pentru sanatate, preventiv. Tin minte ca ma simteam excelent si aveam mult spor la sala de sport in ziua de post. Anii au trecut, si de post am uitat.
Dupa doi copii si niste ani cu probleme m-am trezit la 38 de ani cu ceva kg. in plus, in cautarea unei solutii de revenire. Sansa mea a fost sa vad o postare din grupul acesta pe Facebook si parca mi s-a luat un val de peste ochi. Am stiut ca asta trebuie sa fac.
Am inceput dupa cateva zile de documentare, si primul post a fost de 11 zile, in decembrie 2020. Mi-am rezolvat in ziua a 5-a o inflamatie la un picior (fascita plantara) care ma chinuise 10 luni de zile, si pentru care medicii nu aveau solutie.
Au urmat diverse posturi, de 7, 8, 9, 12 zile. Pe 19 mai am inceput un post de 21 de zile, care a fost efectiv o binecuvantare si o gratie divina 🙂 Am avut o energie extreordinara, fara foame, fara insomnii, pur si simplu beatitudine. M-am bucurat de natura zilnic in plimbari lungi.
Cu doua saptamani inainte de acest post binecuvantat am avut doua tentative de a incepe un post mai lung, pe care le-am incheiat dupa 3-4 zile, deoarece aveam probleme cu somnul: daca ma trezeau noaptea copiii, nu reuseam sa mai adorm la loc. De aceea vreau sa incurajez pe cei care au inceput posturi pe care din diverse motive le-au intrerupt sa nu abandoneze. Sa mai incerce dupa un timp, pentru ca dintr-o data se pot alinia toti factorii (corp, minte, suflet), iar postul devine usor de tinut, iar starea este complet alta.
Minunat este si faptul ca tatal meu, Dan Murariu, a ales sa mi se alature in aceasta calatorie. In ianuarie a inceput si el din solidaritate un post cu apa odata cu mine. S-a simtit foarte bine, si a continuat sa tina posturile, cu beneficii remarcabile de intinerire. Poate va dori sa faca si el o marturisire aici in grup.
Sunt extrem de recunoscatoare pentru schimbarile din viata mea pe care le-a adus postul, inclusiv adoptarea unei alimentatii foarte sanatoase intre posturi. Voi atasa in final si cateva imagini, din decembrie 2020 si recente.
Multa sanatate tuturor!
Aida Heimen
(Grupul Postul cu apa – transformare si vindecare)

Comment (1)

  1. Ana Maria

    Caut sa fac post negru de mai multe zile de apa
    Nu stiu unde se poate in Ramania
    Va rog trimite-ti informati
    0784638481

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *