Blog

Mărturie Lia Alexandra – transformare si vindecare prin postul cu apă

164576732_3852298271480664_6938366858048385685_n
Mărturie / Motivație / Postul cu apă

Mărturie Lia Alexandra – transformare si vindecare prin postul cu apă

„Asa cum am promis, in seara aceasta voi posta experienta mea, o experienta frumoasa care s-a incheiat in ziua 36. Am inceput acest post cu apa terapeutic fara nicio pregatire, fara sa-mi impun un numar de zile, am plecat la drum intr-o zi de miercuri, cu multa speranta, cu Dumnezeu in suflet.
Tin sa multumesc d-nului Vasile Nemes, d-nului Ionel Zvincu, dar si parintilor mei, Alexandru si Julieta Maria Dragos, cei care m-au sustinut pe acest drum si m-au incurajat.
Pot sa va spun ca am descoperit un nou stil de viata, ca am scapat de vreo 23 de kg, de niste probleme hormonale (destul de grave), de un astm foarte urat, dar si de o depresie ramasa dupa un divort urat.
Pe toata aceasta perioada nu m-am simtit rau ,nu am avut nici cea mai mica ameteala, mi s-au reglat bataile inimii (erau foarte mari), am devenit o persoana linistita, care si-a inteles si iertat trecutul, iar acum vede altfel viata!
Nu postez pentru laude, vreau sa arat oamenilor care se simt pierduti (ca si mine) ca se poate, ca niciodata nu e prea tarziu.
Intre mine si Divinitate s-a creat o legatura ce nu va pot explica in cuvinte.
Voi face pauza doua saptamani si pe urma voi intra din nou in post, in acea stare de bine ce am gasit-o pe parcursul acestui drum. Voi lasa cateva poze cu mine, cum am fost cand am intrat in acest post si cum sunt acum!”
O seara minunata, tuturor!
Lia Alexandra – grupul Postul cu apa – transformare si vindecare

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *