Blog

Limitarea degradării premature prin postul cu apă

pahar-apa-of-water
Autofagie / Postul cu apă / Sănătate / Tinerețe / Transformare

Limitarea degradării premature prin postul cu apă

Corpul parcurge perioade de degradare din mai multe motive. În timp, această stare este accentuată de către diverși agresori producându-se fisuri și vulnerabilități semnificative, în special după vârsta de 35 de ani.

Acesta experimentează îmbolnăvirea și degradarea continuă crezând, în mare parte, că așa trebuie să fie, creând amintiri celulare „normale” pentru logica sa, dar complet anormale pentru sănătatea lui pe termen lung.
El ajunge chiar să creadă că e normal să devii obez, să ai HTA, diabet, rezistență la insulină, artrită, boli cardiovasculare, să fii depresivă, să obosești când urci două-trei etaje sau un deal într-o frumoasă plimbare. Și pe baza acestor experiențe repetate el continuă să fie tot mai convins că acest parcurs degradant este ceea ce „stăpânul” lui dorește: îmbătrânirea și degradarea prematură, boli premature, dureri premature, suferință prematură, riduri premature, oboseală de viață prematură, epuizare prematură, moarte prematură.
Ce este atât de „miraculos” cu privire la postul cu apă în această privință?
Postul cu apă prin mecanismele autofage, începe să creeze o nouă experiență în organism. Experiența vindecării. Experiența desfundării țevilor biologice înfundate. Experiența hidratării zonelor secetoase din celule de bază. Experiența izvoarelor cu apă într-un deșert celular. Experiența colectării mizeriilor, deșeurilor și eliminarea acestora. Experiența descoperirii adevărului scris în ADN, care este cartea vieții noastre. Și o face prin conștientizarea la nivel fiziologic și biochimic, transmițându-ne în tot acest timp, mesajul adevărului, și anume că degradarea, nefericirea, obezitatea și boala prematură nu fac parte din informația celulară originală, adevărată, corectă. Nu fac parte din adevăr, ci e, figurativ spus, o minciună.
Așadar, corpul care se degradează și se îmbolnăvește prematur, și suferă, trăiește în minciună, crezând că e normal să aibă vârsta de 35-40-50 de ani și să fie abonat pe viață la medicamente pentru boli pe care postul cu apă le poate rezolva deseori, în doar câteva zile.
Așadar, postul cu apă activează soluțiile „adevărului” nostru celular și creează un pod de la experiența degradării premature la experiența vindecării, resetării, regenerării, întineririi, transformării și a manifestării potențialului. Dacă am avut parte timp de ani de zile de experiența degradării, acum putem să intrăm în experiența transformării și a vindecării. E nevoie de asta. Nu se poate fără.
Autofagiile deschid ușa Inteligenței biologice a organismului să intre în dreptul său de a lucra conform expertizei proprii, în corp, minte și în suflet. Ele produc homeostazia – echilibrul vital, dinamic, singurul care ne menține în viață și în funcțiune.
Această Manifestare fiziologică, biologică și biochimică, cu o vechime și experiență de mii și mii de ani în biologia corpului uman, știe cel mai bine cum să creeze această nouă experiență de transformare și vindecare. Cine ar putea știi mai bine decât ea? Eu bănuiesc că nimeni altcineva nu știe.
Concluzia: postul cu apă aduce adevărul fiziologic, biologic și de ce nu, și spiritual, în viața noastră. Autofagiile creează o nouă experiență de viață care îndepărtează „minciuna” și ne aliniază la adevărul că vindecarea și transformarea (prin postul cu apă) este posibilă.
Doamne ajută tuturor!
Tuturor!

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *