Blog

Lia Alexandra – o transformare minunata!

232517611_4241674052543082_8915106693777800219_n
Postul cu apă

Lia Alexandra – o transformare minunata!

Lia Alexandra – o transformare minunata!

Lia mi-a spus recent ca dupa postul de 36 de zile in care a slabit 23 de kg si o transformare in bine a vietii, se mentine la aceeasi greutate si dupa aproape un an.
(Aveti alaturat trei poze de dinainte de postul cu apa, si 3 dupa, ultima fiind recenta, chiar de ieri.)
Dorinta ei, inca de anul trecut, a fost sa faca si un post de 40 de zile si astazi 20 ianuarie a inceput. (A mai incercat intre timp dar nu a reusit decat mai scurt.) Acum simte determinarea si are o motivatie puternica!
Haideti, dragi prieteni, sa ii uram mult succes ca incurajare si sa o felicitam pentru modul extraordinar prin care deja a reusit sa treaca cu bine peste atatea probleme mari si dificultati de viata. (Divort, depresie, obezitate, si multe, multe, altele)
Inca o veste fantastica de la ea. Lia recent s-a recasatorit si viata ei a devenit mai buna si mai buna. Ce minunat. Chiar se intampla minuni transformationale in viata oamenilor.
Cu siguranta ca daca nu ar fi inceput anul trecut transformarea prin postul cu apa, astazi nu am fi avut noi aceasta bucurie pentru parcursul ei extraordinar si nici ea nu s-ar fi bucurat de tot ceea ce viata i-a adus dupa inceperea posturilor. Din acest motiv lansez atata motivatie aici in grup si in alte parti. Imi doresc din inima ca nimeni sa nu rateze ocazia aceasta extraordinara de a-si vindeca si transforma viata in bine prin postul teraeutic cu apa.
Postul de 40 de zile pe care il va face acum (o voi indruma si ajuta personal) va aduce cu siguranta in viata ei apogeul unei transformari superioare si a unei intineriri uimitoare. Din estimarile mele, tineretea ei biologica va atinge 15-20 ani minus fata de varsta cronologica. Cu alte cuvinte, Lia va intineri la nivel biologic cu aproximativ 20 de ani. Observati in poze ca deja acest proces de intinerire a functionat foarte bine in primul sau post extins.
Da, Lia va avea parte de o intinerie uimitoare, dar si de uriase beneficii pentru sanatate si suflet! In plus, o voi ajuta si cu antioxidanti naturali dupa iesirea din post pentru a stabiliza beneficiile castigate in timpul postului cu apa.
Pe langa alte sute de postitori si Lia Alexandra vine din nou sa ne arate ca TRANSFORMAREA SI VINDECAREA PRIN POSTUL CU APA ESTE POSIBILA!
Ce provocare, ce lupta, ce curaj, ce determinare! Dar si ce mare incurajare pentru noi. Multumesc Lia. Esti o minune. Te iubim si te sustinem! 🤗
Felicitari si mult succes sa ai la postul de 40 de zile! Te sustinem, te iubim si suntem alaturi de tine in noul parcurs!
(Urmariti-ne in grupul Postul cu apa – transformare si vindecare.)
 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *