Blog

La Multi Ani, Draga femeie

8-martie-ziua-femeii-mamei
Inspirație / Motivație / Postul cu apă / Sănătate / Tinerețe

La Multi Ani, Draga femeie

Draga Femeie, La Multi Ani!
Tocmai ma gandeam citind atatea marturii, ca avem in grup mai multe femei, decat barbati, care au tinut posturile cu apa.
Asta imi spune ca poate ele au mai multa nevoie de vindecare si transformare decat barbatii, pentru ca probabil, ele au dus poverile cele mari in viata lor, multe din ele nestiute de ceilalti.
Ma bucur ca am pornit in urma cu multi ani pe acest drum al transformarii si vindecarii si ca pot, Draga Femeie, sa iti ofer acum acest dar extraordinar, Postul cu apa terapeutic, care te poate ajuta sa fii mai sanatoasa, cu mai multa energie, mai supla, mai optimista, sa ai multe, multe alte beneficii, inclusiv incetinirea procesului de imbatranire si degradare al organismului. Si toate acestea ca sa te bucuri te tine insuti, de viata si de cei dragi. Sunt fericit sa vad atat de multe transformari in bine! Si suntem abia la inceput.
Te invat acum ceva de mare valoare, cu ocazia zilei de 8 Martie.
Tot ceea ce simti si crezi ca ai nevoie ca altii sa iti ofere, incepe sa iti oferi tu tie in primul rand, acele lucruri.
Inchide ochii, stai linistita, si permite-le sa intre in viata ta.
Ofera-ti fara limite iubirea, respectul si stima de sine, echilibrul, curajul si tot ce e mai bun in Cer si pe pamant pentru tine.
Da-le voie acum sa intre deplin in viata ta, si tine-le acolo pentru totdeauna. Și pentru că Binele la bine va trage, asta va creea un cerc nesfarsit al bucuriei si al fericirii pe care cu siguranta tu le meriti, Draga Femeie.
Astazi, 8 Martie, postitoarele sunt vestitoarele binelui, schimbarii si sanatatii. Va multumesc!
La Multi Ani de 8 Martie!
🤗🙏

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro