Blog

Invitație la o zi de post terapeutic

apa
Postul cu apă / Prevenție

Invitație la o zi de post terapeutic

Invitație la o zi de post terapeutic
După invitația mea de joi pentru o zi de post terapeutic pentru ziua de vineri, sute de oameni au decis să încerce. A fost fantastic să văd un asemenea răspuns, atât aici cât și în pagină și grup.
Tu ai reușit o zi de post cu apă?

Felicitări!
Spune-mi cum a fost pentru tine și eu îți spun mai jos despre acțiunea acestuia în corp și minte.
Ce se întâmplă în organism într-o zi de post cu apă?
Poate ați simțit foame vineri, dar aceasta este semnul că autofagia, uzina de reciclare din interiorul celulelor începe să funcționeze pentru un detox real. Foamea este doar un simptom. Nu e o catastrofă. Nu e un motiv de panică. Aș putea spune că, pentru un timp, acest simptom poate este cel mai bun prieten al tău de pe planeta Pământ. Așadar să nu ne temem când îi simțim acțiunea.
Pe termen scurt și mediu, foamea (benevolă, evident) produce adevărate minuni medicale în organism care pot ajuta la prevenirea multor boli, afecțiuni, adicții, etc.
Printr-o zi, sau mai multe, se poate evita un infarct, moartea subită, instalarea unei boli, prevenirea activării unui posibil cancer, diabet, și a mai multor afecțiuni mai simple sau mai grave. Și creierul este foarte mult „aerisit” prin autofagie, lucru extrem de benefic. Unii doctori spun deschis și public că postul terapeutic cu apă este cel mai bun medicament pentru creier.
Activarea și creșterea HC cu aprox. 200% după doar o zi de post cu apă este dovada științifică absolută care susține adevărul că organismul funcționează mult mai bine datorită acestor pauze ocazionale de hrănire decât în exces.
Datorită efectului anti îmbătrânire a postului cu apă, „ziua în care ai postit nu ai mai îmbătrânit deloc”, îmi place să spun oamenilor în tabere și conferințe.
În plus, observ că majoritatea oamenilor devin motivați să își schimbe modul de hrănire după aceste experiențe cu puterea extraordinară a autofagiei și chiar să repete posturile terapeutice doar cu apă.
Deci, dacă ai reușit o zi sau mai multe de post cu apă sau nu ai reușit poate chiar 24 de ore te Felicit!
Spune-mi despre experiența ta.

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro