Blog

Incep sa ma gandesc la postul de 40 de zile

Obezitate / Postul cu apă / Slăbire / Transformare

Incep sa ma gandesc la postul de 40 de zile

Ieri, 14 oct. a fost o zi deosebită pentru că am avut bucuria sa mă întâlnesc cu prietenul nostru Zvîncu Ionel la Cluj. S-a deplasat la Cluj la mine, tocmai din Maramures, unde ca turist, impreuna cu familia, viziteaza locurile frumoase de acolo.
Apreciez mult si ii multumesc pentru acest gest care m-a onorat.
Am stat de vorba cateva ore si am aflat atat de multe despre ce inseamna postul cu apa de 40 de zile pentru el si restul lucrurilor legate de acesta, incat ma gandesc serios ca la primavara sa intru si eu in „clubul” postitorilor de 40, după câțiva ani de posturi cu apă de 21 de zile în scop preventiv, terapeutic si transformational.
Mi-a lasat o puternica impresie ca stie exact ce face si ca are si puterea sa duca la bun sfarsit acest al doilea parcurs.
E foarte fresh, energic, transmite putere si forta, dar si o stare de bine in forma continua. E cu adevarat pasionat acum de postul cu apa si apreciaza foarte mult faptul ca noi cei din grupul Postul cu apa – transformare si vindecare, l-am incurajat atat de mult si il sustinem in acest parcurs. (motivatia conteaza si pentru cei care par puternici)
Ganditi-va, el a tinut 40 de zile de post cu apa, apoi a trecut la 40 de zile de hrana de post, si apoi a reluat postul de 40 de zile doar cu apă, din care azi are deja 20 de zile parcurse.
De la 160 de kilograme asta vara, se apropie de 100 kg acum si intentioneaza sa ajunga la 85-90 kg. Vor fi eliminate aproape 80 de kg in 4 luni! Iata un om care stie ce vrea cu adevarat si e concentrat pe obiectivul sau. Insa dincolo de controlul greutatii postul i-a adus multa implinire, fericire si in alte domenii ale vietii, mai ales spiritual. Mai multe din tainele postului cu apa de 40 de zile voi scrie abia dupa ce il voi experimenta si eu.
Zvîncu Ionel esti un om minunat si curajos!
Iti doresc multa sanatate, intelepciune si putere sa duci la capat acest parcurs!

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *