Blog

In tabara de post la Praid

240576025_583830869290127_2952662008217907963_n
Postul cu apă

In tabara de post la Praid

In tabara de post la Praid 22 – 23 august 2021

Am petrecut la Praid doua zile de vis alaturi de peste 25 de postitori absolut minunati, pe care i-am initiat in arta postului cu apa terapeutic si transformational, la invitatia d-nei Hegyi Amalia.
Ei continua postul pana la 7 zile de post doar cu apa. M-am bucurat sa cunosc asa oameni minunati.
Dupa 3 zile de post au raportat stari de bine si evolutie incredibila.
Multora nu le vine sa creada ca NU LE ESTE DELOC FOAME SI NU SIMT NICI UN RAU. Altii au avut cateva simptome specifice postului, dar nimic serios. Se observa clar ca postul facut in grup aduce o forta si energie care fac sa paleasca si sa cada la pamant toate tentatiile si dificultatile pe care le intalneste un postitor atunci cand o face acasa, singur.
Pe langa informatiile clasice despre post, am lansat constant artileria motivationala si inspirationala. Am tinut la foc continuu starea de bine, de iubire, empatie, bunatate si in general idei de baza din Legea Binelui. Desigur ca nici umorul nu a lipsit. Am ras, si ne-am simtit ca o familie care este unita si puternica intr-un scop comun. Transformarea si vindecarea prin postul cu apa. Apa a fost asigurata de un aparat Kangen al unui prieten din apropiere de acolo dar si de un filtru de apa de la prietenii nostri dragi de la www.finaqua.ro . Multumim Mihai Moldovan.
Am lucrat mult pe stima si iubirea de sine. Si pentru ca multi sunt credinciosi cu suflet de aur acolo, am asociat si ideile despre puterea vindecatoare a iubirii divine in viata unui om prin simpla acceptare si integrare.
Am facut si ceva exercitii in privat, unul mai ales pentru postitorii care au tipul de personalitate dominanta, pentru a-i ajuta sa invete detasarea de nevoia excesiva de a controla. Am avut cateva cazuri de eliberare si vindecare emotionala pe loc si altele, pe care le-am luat individual. Am vazut progres urias dupa doar 30-40 de minute de sedinta.
Cu siguranta ca fiecare va avea un happy end. Nu am nici o indoiala. Oamenii descopera ca au putere in timpul postului, nu sunt slabi de fapt.
Doua zile au zburat efectiv, dar m-am asigurat ca emotiile pozitive, sentimentele de bine vor predomina tabara de post si dupa plecarea mea, si cu siguranta acest fapt le va aduce postitorilor un succes total.
Am ramas foarte placut impresionat ca ideile si tot ce am demarat in urma cu cativa ani, cu siteul, pagina si grupul Postul cu apa – transformare si vindecare, brosurile, a ajuns atat de departe.
Sunt urmarit chiar si in manastiri si comunitati religioase diverse in tara si strainatate, unde oamenii incep posturile cu apa si isi vindeca viata. M-am bucurat enorm sa aud si sa vad asa ceva!
Maica Ambrozie mi-a adus cadou un borcan mare cu miere si fagur de la Manastire si din partea surorii sale gemene. Va iubesc! 🤗
Am primit si alte cadouri. Am fost imbratisat, complimentat si rasfatat complet, de catre acesti oameni minunati. (inclusiv cu masaj de relaxare cu uleiuri speciale) Multumesc mult Delia.🤗
E fain si ca mi-am facut multi prieteni noi. Postul cu apa este atat de minunat incat chiar si asta realizeaza. Ne aduce oameni frumosi pe calea vietii.
Am daruit brosuri gratuite tuturor prezenti acolo pentru a promova mesajul postului terapeutic, cat mai mult, cat mai departe, la cat mai multi oameni sa ajunga.
Organizarea e impecabila si programul este dinamic. Felicitari si multumiri dnei Hegyi Amalia si sotului dansei pentru organizarea acestei tabere de post. Multumesc frumos pentru toate darurile. Va multumim stimata doamna pentru ca ne-ati adus impreuna in acest scop minunat si nobil. Postul cu apa terapeutic.
Imi doresc sa organizez si eu asemenea tabere si cu siguranta o voi face. Este o ocazie exceptionala a celor interesati de a evolua prin terapia postului cu apa departe de poluare si tentatii culinare zilnice.

Comments (3)

 1. Vali Matasel

  Cand se mai organizeaza tabara de post?? Câte zile si preț vă rog

  1. Buna ziua. Scuze.
   In luna aprilie se organizeaza.
   Info legate de cost, detalii, cazare la email postulcuapa@gmail.com.

   Multumesc.

 2. Dana Krebs

  Care este programul taberei de post 2023?

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *