Blog

Gata. Destul. Ajunge!

enough_bun
Postul cu apă

Gata. Destul. Ajunge!

Îmi amintesc că în urmă cu mulți ani, am vrut să mă aplec să îmi leg șiretul și nu am putut din cauza burții. M-am balansat într-o parte. Suflam greu. Aveam si multe alte blocaje si dificultati, probleme. Aveam mii de motive sa ma plang, dar chiar atunci am zis GATA! STOP! ASTA TREBUIE SĂ ÎNCETEZE. ESTE DE NEACCEPTAT. DESTUL!
Desigur că nu am reușit chiar atunci, însă mulțumesc lui Dumnezeu că începând cu acel moment mi-am dezvoltat o gândire și obiceiuri care m-au condus aici în final, la postul cu apă terapeutic si transformational, la o sanatate de otel, vindecare profundă în suflet si in mai multe direcții ale vieții mele, inclusiv la un corp suplu, zvelt, sănătos și plin de viață și energie.
Sunt sigur ca viata mea ar fi fost foarte grea daca nu as fi pasit atunci cu curaj in propria mea schimbare. Acel drum m-ar fi dus intr-o zona a vietii unde as fi ramas complet blocat in suferinta, frustrari fara numar, regrete, victimizare si precis ca as fi acuzat pe altii pentru propriul cosmar si as fi trait cu „NU POT” in brate toata viata. Daca cumva in viata ta esti blocat intr-o astfel de zona nu mai sta acolo. Acel drum nu te duce nicaieri. 
Daca cumva si tu intr-o situatie asemanatoare cu a mea si te-ai saturat sa traiesti asa, spune si tu:
Gata cu frica
Gata cu boala
Gata cu stresul
Gata cu reprosurile
Gata cu amanarea
Gata cu tipetele
Gata cu obezitatea
Gata cu infectiile
Gata cu depresia
Gata cu fainoasele
Gata cu mezelurile
Gata cu dulciurile
Gata cu victimizarea
Gata cu ezitarile
Gata cu indoiala
Gata cu vina
Gata cu rusinea
Gata cu fumatul
Gata cu alcool
Gata cu abuzurile
Gata cu orice iti face rau tie! Gata!
Cu siguranta ca viata ta nu se va schimba peste noapte, dar pentru ca ai schimbat directia, viata iti va aduce multe binecuvantari.
Incepe postul cu apa fara frica. Posteste pentru ca schimbarea luata in minte si inima sa se extinda in fiecare arie a vietii tale. Educa-te, reinventeaza-te, fi bun cu tine, ocupa-te de tine, roaga-te, mediteaza, invita-l pe Dumnezeu in problemele tale, inalta-te la vibratia si la energia Iubirii divine. Permite puterii tale interioare sa lucreze in noua ta decizie luata si vei vedea cum pas cu pas transformarea se va manifesta.
Scrie si tu la comentarii GATA (daca vrei descrie si problema ta!)

Comment (1)

  1. Anonim

    GATA

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *