afis - balta lui petru_doi_banner

Intalnire aniversara postitori

Informații Despre Eveniment

  • Costuri: Donație
  • Locuri Libere: 40
  • Locuri Rezervate: 0

Acest eveniment a avut loc în trecut.

Intalnire aniversara postitori

Scopul postului este BINELE POSTITORULUI. Este amplificarea binelui in viata oamenilor.
Eu abia astept sa cunosc cat mai multi postitori fata in fata.
Am implinit 1 an si avem 10.000 de cautatori, si curiosi, ai unei vieti transformate prin postul terapeutic si transformational! Nu e fantastic asta? Pentru mine este.
Poate ca va intrebati de ce ma entuziasmez si imi „pierd” timpul cu asta?
Sa va spun ceva. Fiecare marturie, fiecare succes, fiecare transformare si schimbare in bine a vietii cuiva despre care citesc si o vad in vietile postitorilor, este o mare bucurie pentru mine. Este chiar mai mult decat atat. Este implinirea unui vis al meu care a pornit in urma cu cativa ani, pe cand am experimentat si eu primele beneficii ale postului cu apa.
Pe atunci imi spuneam ca daca aceasta experienta mi-a adus atatea beneficii ea se poate transforma intr-o poveste si exemplu de urmat si pentru altii. Iar daca aceasta va avea succes prin experiente similare, aceasta poveste trebuie sa continue.
De aceea tot mai multi dintre noi simtim la fel. Simtim ca aceasta poveste trebuie sa mearga mai departe la cat mai multi oameni.
Imi place enorm sa fiu continuu intr-o actiune reala, precum e aceasta poveste care, ma rog din inima, sa aduca fiecaruia dintre voi, solutii, raspunsuri si mai ales un HAPPY END la fiecare situatie, problema, boala, afectiune, dificultate, sau cautare pe care o aveti.
In acest fel, fiecare dintre noi poate face ca povestea lui sa devina o legenda.
Sa ne vedem cu bine dragi postitori. 🤗

 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.