BANNER-EVENT-SITE-IASI

Conferință Transformațională Iași

Informații Despre Eveniment

Hotel Internațional Iași, Strada Palat 5A, Iași 700032
  • Costuri: Donație
  • Locuri Libere: 25
  • Locuri Rezervate: 0

Acest eveniment a avut loc în trecut.

Buna ziua,

Numele meu este Vasile Nemes.

Sunt coach și îndrumător în postul cu apă terapeutic și transformațional cu o vastă experiență în acest domeniu.

În ultimii 10 ani am studiat si m-am documentat intensiv pe acest subiect si de 7 ani practic postul cu apă in scop terapeutic in mod regulat, în special cel de 21 de zile. Il fac de două ori pe an, plus alte posturi mai scurte în scopuri diverse, mai ales să testez noi posibilități.

În ultimii 6 ani am îndrumat și consiliat peste 300 de postitori cu rata de 95% succes. Aceștia au postit de la 3 la 40 de zile, doar cu apă.

Am dat solutii benefice, am raspuns la email, telefon, sms, mesaje FB si whatsapp la peste 450 de postitori. Comunic zilnic cu aproape 8000 de oameni pasionati de post, prin intermediul Grupului si Paginii din Facebook, Postul cu apa – transformare si vindecare

Am inceput sa organizez intalniri publice incepand cu luna martie, dedicate celor interesati de acest subiect. Din pacate la Bucuresti sa amanat din cauza Covid, hotelul la care am facut rezervarea ne-a anuntat ca e necesar sa amanam intalnirea.

Am creat doua module pentru cele doua sesiuni ale unei intalniri, in care va voi invata pasi de baza pentru un post cu apa de succes dar si posibilitatile de evolutie in cunoasterea stiintei de a evolua si cu postului cu apa. Desigur ca voi impartasi multe din experientele transformationale ale postitorilor cu care am lucrat personal.

  • Prezentarea va fi mai dinamica, in stilul meu, mai motivational, nu doar informativa. Pregatiti-va, deci, pentru o nouă dinamica in vietile voastre! 

Info util:

Desi sala hotelului este mare, numarul de locuri este limitat la 25 de persoane, dat fiind restrictiile legale COVID in vigoare. Avem rugaminte sa nu participati daca veti fi cu simptome specifice gripei, racelii, sau COVID.

Pentru participarea online, locurile sunt disponibile în limita a 40 de persoane.

Vom respecta toate regulile legale in vigoare vis a vis de distantare sociala, masca, dezinfectanti.

Bilet de intrare: recomandăm o donație benevolă de până la 100 lei – care va fi achitată catre o Asociatie non-profit, pentru dezvoltarea proiectului transformational. (In caz de amanare a evenimetului din cauza unei posibile carantine suma va fi restituita integral.)

(Coffee break nu este inclus in pret)

Va rugam sa faceti rezervarea cu detalii a email: postulcuapa@gmail.com

Beneficii suplimentare participant conferinta:

– Reducere de 30 % la Taberele sau atelierele Transformare si Vindecare prin postul cu apa

– Acces la o anumita categorie de membership in website cu informatii care nu vor fi public vizibile;

– Reduceri de pret 30 % la sedinte individuale/educationale/coaching si de terapie prin post cu apa la intalnirile online;

  • Broșură gratuită

– Altele.

Reguli
– Regula, primul venit, primul servit;

– Persoanele care plaseaza donatia sunt considerati participanti cu rezervare confirmata.

IMPORTANT!
Daca sunteti sau intrati in legatura cu bolnavi de Covid sau suspecti, va rugam sa anulati deplasarea la eveniment si va voi reprograma la urmatorul eveniment.

NU RENUNȚAȚI – În caz că doriți să participați la intalnire, dar situatia financiară nu vă permite, nu renunțați. Vă rog să îmi scrieți pe email cateva detalii. Imi doresc mult să știu că vă pot ajuta și în acest sens. Va astept cu mult drag!

Inscrieri si informatii la: postulcuapa@gmail.com

Tel: 0757 621 806

Speaker:

Vasile Nemeș
Îndrumător - Postul cu Apă
Înregistrează-te online, rezervă-ți locul și întâlnește-te cu specialiștii inspiraționali din domeniul Postului cu Apă.

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.