Blog

Dark Room Therapy 3 zile – in timpul postului cu apa

camera
Postul cu apă

Dark Room Therapy 3 zile – in timpul postului cu apa

Dark Room Therapy 3 zile – in timpul postului cu apa
Iuliana Tanasescu are 11 zile de post cu apa si a inceput si 3 zile de terapie in camera intunecata, Dark Room Therapy, cu 3 zile de post uscat in acest timp.
Ea este intr-un obiectiv de 40 de zile de post cu apa. Acum ea e la munte, acolo sus la mine. Si-a amenajat camera sa nu primeasca lumina deloc si are si banderola la ochi. Nu iasa nici la toaleta de aceea nu bea nici apa timp de 3 zile.
(Totusi i-am pregatit sticla cu apa la indemana sa poata bea imediat daca simte ca ii se face sete nepotolita)
Aseara am fost la ea sa vad daca e totul in regula si chiar daca am stricat un pic regula acestei terapii care spune ca sa nu ai nici o legatura exterioara pe parcursul terapiei, am vrut sa ma asigur ca e in regula.
Am intrebat de dincoace de usa daca e ok si a raspuns scurt DA.
Cand am auzit raspunsul ei, am facut stanga imprejur, am hranit cainii, am mai mesterit ceva pe acolo si am venit acasa inapoi la Cluj.
Miercuri seara finalizeaza terapia camerei intunecate, insa are inca de parcurs multe zile pana la cele 40 de zile de post cu apa. Nu am stiut ca e atat de curajoasa!
Despre terapia aceasta a „camerei intunecate” am auzit doar de bine, nu stiu cum e in realitate, insa cei care au facut-o au marturisit ca simturile interioare, multe adormite, sau reactivat impreuna cu multe calitati personale. Exista beneficii emotionale si medicale clare dar nu se face mai mult de 7 zile.
Se pare ca aceasta terapie, facuta o data la cativa ani ne ajuta sa nu uitam cine suntem, ce suntem si ce putem realiza in propria viata si cum putem inspira pe altii in acelasi timp.
Ne deconecteaza de la toate, de la tot ceea ce ne „loveste” zilnic dpdv informational si ne conecteaza la un nivel interior profund.
Unii din cei care practica au descoperit in ei insisi problema de care ii acuzau pe altii, au gasit bagaje emotionale toxice, durere, suferinta, idei si credinte false despre viata si sine, dar in acelasi timp au descoperit bogatie si frumusete interioara cu care au lucrat pentru a se vindeca si re-porni in viata cu o alta energie si dinamica.
Iuliana a intrat in aceasta terapie in timpul postului cu apa tocmai pentru a se conecta mai mult in interior, fiind constienta de puterea de amplificare a proceselor in curs din organism din timpul postului.
Cred ca voi incerca si eu o singura zi in curand. Va tin la curent.
Pare interesant nu-i asa?

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *