Conferință: Inițiere în știința Postului cu Apă în scop terapeutic și transformațional Participă La Eveniment

Blog

Cum să încep postul cu apă? – 7 pași de bază

Motivație / Postul cu apă

Cum să încep postul cu apă? – 7 pași de bază

Cum să încep postul cu apă?

Cam toți cei interesați de subiectele de sănătate, prevenție și stil de viață mai bun ne-am pus aceste întrebări. Cum să încep postul cu apă? Ce am de făcut? Cum pot să fiu cât mai eficient? Cum pot scoate mai multe beneficii de pe urma acestui ritual?

 

 

Iată 7 pași simpli, (ordinea nu e obligatorie, eu acum încep cu punctul 6, 2 și 7) pe care i-am parcurs și de fiecare dată m-am bucurat atât de experiențe faine cât și de beneficii multiple:

 1. Ești apt medical (99% din oameni sunt apți, însă există și excepții și trebuie să te asiguri că ești ok.)
 2. Ai un scop clar, bine definit, pentru care ești gata să înfrunți dificultăți – te asigur că vor fi destule, dacă ești începător.
 3. Te pregătești la nivel mental, psihologic, spiritual, sufletesc. Meditație, autosugestie, afirmații pozitive, rugăciune, convingere personală, motivație, citit, discursuri, documentare, coach, prieteni, mentori, altele. Dacă subconștientul tău nu este antrenat, te va sabota neștiind ce se întâmplă și ca să te ajute, te va face să mănânci, iar tu, probabil, vei da vina pe ispita celui rău pentru eșec. Nu e cel rău, e puterea extraordinară a subconștientului care dorește ca tu să ai o viață normală și te face să mănânci. Dar dacă îi transmiți convingerea și planul tău, cu siguranță el te va sprijini. 
 4. Te pregătești la nivel fizic. Cu o lună-două-trei înainte, te apuci să reduci treptat consumul de carne, pâine, paste, cam tot ce e făinos, grăsimi, etc. Crești aportul de hidratare la minim 2-3 litri/zi – funcție de înălțime/greutate, etc. Reduci/elimini zahărul rafinat.
 5. Crești treptat consumul de legume (zarzavaturi, verdețuri) și fructe. (Nu exagera cu fructele deoarece unele (banane, mere etc ) au un conținut ridicat de zahăr.) Înainte de post cu 10 zile, eu iau zilnic și puțină spirulină, polen crud, orz verde pulbere, altele.
 6. Stabilirea perioadei de post. Stabilești cât timp vrei să ții post. Notezi ca de la data cutare să începi postul respectiv. Te pregătești zi de zi și la nivel mental, știind că ziua aceea te va prinde pregătit.
 7.  Pe lângă scopul personal stabilit, poți ocupa timpul în mod eficient stabilindu-ți și alte obiective zilnice. Energia, vibrația pe care le produci în timpul postului devin potențial creative și le poți direcționa înspre scopuri diverse, proiecte, afaceri, relații bune, prosperitate. De exemplu, dacă postul se nimerește a fi și în ziua de 8 Martie, îți poți îndrepta concentrarea, gândurile bune, pentru toate mamele din familia, satul, cartierul, orașul tău. Mamele sunt în rugăciunea spusă sau nespusă a inimii tale. Meditezi, primești și transmiți lucruri bune pentru tine și cei dragi, dar și societate. Sau dacă există probleme de familie, de serviciu, sau în societate, îți poți îndrepta rugăciunea în sprijinul rezolvării acestora. Rugăciunea are mare putere atunci când e însoțită de credința izvorâtă din post prelungit cu apă. Exerciții de acest gen te vor ajuta în întreg parcursul transformațional. Poți găsi și alte preocupări dar nu uita că vei avea nevoie să îți ții mintea și spiritul ocupate și să canalizezi energia înspre tine și alții în mod creativ, pe un flux, pe un scop.

 

Vasile Nemeș

 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtru apă- antioxidantă și alcalină

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

GRATUIT doar 10 zile

Inițiere în postul cu apă - pentru începători

Înscrie-te cu emailul și primești gratuit broșura
Informațiile tale personale nu vor fi niciodate distribuite terților