Cum poti ajuta?

Cum poti ajuta?

Legea Binelui
Prin postul cu apă, viața mi-a făcut mult bine, și am înțeles să duc acel bine mai departe și altora, să nu blochez fluxul binelui, să nu limitez Binele la nivelul meu personal, ci am devenit interesat să îl transmit mai departe.
Cum am inceput?
In urma cu multi ani, după ce eu am experimentat beneficiile postului cu apă, mi-am dorit să ajut și pe alți oameni să experimenteze binele. Datorită postului și a eliminării risipei, am economisit ceva bani, și m-am educat, în timp, să nu mai risipesc sute și mii de lei pe excesul de cumpărături.
Din acești banii economisiți am început să fac websiteul www. postulcuapa.ro, să fac flyere, broșuri, (să implic pe alții să lucreze part-time în locul meu la firmă) ca eu să pot aloca timp să răspund și să ajut cu informații de valoare, sute, si chiar mii de oameni in mai multi ani.
Am indrumat si consiliat cu bucurie direct peste 350 de postitori GRATUIT și numărul crește zi de zi. Zilnic raspund la 30-40 de postitori care ma intreaba pe sms, pe email, pe Whatsapp, Facebook, tot felul de intrebari si care au si multe suferinte si necazuri pe cap. Ii ajut cu drag si bucurie fara sa le cer bani. Fac asta de ani de zile.
Deci, niciodata nu am cerut bani de la nimeni, ba chiar am refuzat cateva oferte.
(Doar sedintele de coaching si consiliere personalizata 1+1, se achita, dar asta e ceva total separat, e munca mea. Sunt si coach si trainer.)
Foarte multi oameni vindecati si schimbati, altii au scapat de medicamente, de drumuri prin spitale, si multe necazuri. Postul cu apa terapeutic chiar lucreaza. Insa cand am inceput sa fiu invitat in alte orase pentru conferinte si sa fac brosuri multe, lucrurile s-au schimbat radical deoarece pe langa toate cele mentionate, nu imi permit financiar sa cheltui asemenea sume din banii mei si ai familiei mele.
Din acest motiv ca sa functionez legal am deschis Asociatia ca banii sa fie donati acolo nu in contul meu privat. Am angajat si contabila, am angajat cu 4 ore sa fiu ajutat cu alte lucruri legate de website, comunicare, raspunsuri la email. Nu pot sa fiu in 10 locuri deodata. 

Am înțeles acum că trebuie să privesc acest proiect ca fiind cu mult mai presus și mai important decât mine însumi. Nu e vorba de mine. Acești oameni știu bine acest lucru și doresc să mă ajute să îl dezvolt. Așa că am decis că nu doresc să „blochez” acest ajutor celor interesați să ajute.

Psihologic vorbind apar două chestiuni. Unu: dacă refuz ajutorul altora înseamnă să fiu arogant crezând că eu sunt atotsuficient și le pot face singur pe toate din banii mei și ai familiei mele. Doi: Cei care așteaptă mereu să primească absolut totul gratuit suferă de o gravă aroganță și lipsa de respect față de munca altora. (nu se includ cei care nu își permit să ajute.)

Așadar, dacă ai început să practici postul cu apă și websiteul, grupul și recomandările, postările, articolele, broșurile și tot ce ai primit gratuit din partea mea cu iubire, te-au ajutat, tu, în semn de recunoștință poți să contribui pentru a ajuta acest proiect transformațional minunat. Poți ajuta și tu pe alții, din propria mulțumire și recunoștință, tot la fel așa cum și tu ai fost ajutat GRATUIT din mulțumirea și recunoștința mea.

Acum sunt în faza în care văd că e necesar să dezvolt tot mai mult ce am început, inclusiv partea de tipar, expediție și distribuție broșuri, audio-video, editare, filmări și foto în mod profesionist, ca apoi să le postăm în online pe subiecte, să fie accesibil pentru ceilalți care vor veni. Este incredibil cat timp, energie si costuri apar. Dar iubesc asta, si ma bucur ca am ajuns in faza aceasta in care tot mai multi oameni cauta transformarea si vindecarea prin postul cu apa. Si ei doresc sa devina recunoscatori pentru binele care s-a instalt in viata lor cu ajutorul la ceea ce am inceput sa fac pentru ei.
Mă gândesc că dacă eu nu aș fi dorit să îmi arăt recunoștința față de binele care mi s-a făcut prin postul cu apă, nici unul din noi nu am mai fi citit aceste rânduri astăzi aici și probabil că viața noastră ar fi fost lipsită de speranța extraordinară pe care postul cu apă a adus-o în viața noastră a tuturor.
Contribuția ta ca Recunoștință
Doamna Petra Valentina, Zvincu Ionel, Nicoleta Borcea, Gabi Rusu, Dorina, Alex, Petronela, Felicia, și alți postitori, m-au inspirat când zilele trecute s-au oferit, unii chiar și în public, să ajute financiar acest proiect, după ce am refuzat inițial câteva propuneri de acest fel.
Zvincu Ionel s-a oferit chiar să ajute cu un salariu întreg. Am rămas șocat. (Intre timp chiar a facut-o si ii multumesc, insa el la telefon a zis nu eu sa ii multumesc lui, ci el imi multumeste pentru inspiratia si ajutorul pe care i l-am dat ca si indrumator si pentru tot ce fac. E un om minunat, postul cu apa l-a transformat intr-un mod uimitor nu doar ca a eliminat 75 kg ci si ca relatii si empatie.)
După ce am citit ce a postat Petra și ceilalți, am realizat, în final, că acești oameni minunați au primit și au simțit Binele în viața lor datorită postului cu apă, și de aceea doresc să îl transmită mai departe și altora. Au simțit la fel ca și mine atunci la început. E o mare bucurie și pentru ei să ajute pe alții. Nu poți sta tot să primești tot timpul binele, fără să dăruiești ceva mai departe. Viața nu funcționează în acest fel. Undeva te vei bloca dacă ești egoist, sau ești deja blocat acum, pentru că Viața ți-a dăruit mereu, dar tu ai păstrat totul doar pentru tine. Fluxul vieții, fericirii, binelui, dat de Univers, de Cel de Sus, trebuie să meargă mai departe.
Așadar, dacă informațiile mele din site, grup, pagina te-ai ajutat și ai început să practici postul cu apă și dorești ca în semn de recunoștință să contribui pentru a ajuta ca și alți oameni să audă despre post și să fie îndrumați, o poți face și tu. Eu voi continua să lucrez 10-12 ore zilnic la acest proiect petnru a-l dezvolta. Doresc ca mesajul vindecării și transformării prin postul cu apă să ajungă la cât mai mulți oameni.
Poți ajuta și tu pe alții, din propria mulțumire și recunoștință, tot la fel așa cum și tu ai fost ajutat din mulțumirea și recunoștința altuia. E un lucru absolut uimitor ca să creem un lanț, un cerc al binelui care nu se închide niciodată datorită recunoștinței noastre de a transmite binele mai departe.
Cum poți ajuta proiectul acesta?
  • Poți invita în orașul tău 10-20 persoane din jurul tău, prieteni din Facebook sau din Grup, închiriați o sală, sau un spațiu adecvat, unde să vin și să avem întâlniri educative și transformaționale despre postul cu apă. Nu doresc să am evenimente doar în orașe mari și în săli de conferințe din hoteluri. Doresc să merg oriunde oamenii sunt interesați să mă invite, chiar și în cel mai îndepărtat și cel mai sărac sat din România. Vreau să ajut. Fac asta cu bucurie.
  • Donația de Recunoștință – în contul Asociația Word Vision International (nu World ci Word)
  • Cont: RO61BTRLRONCRT0502466901 – Banca Transilvania Cluj-Napoca (Se poate dona și în euro)
  • Invită prieteni din Facebook să vină în grupul nostru Postul cu apă – transformare și vindecare
  • Mă poți ajuta și cu idei, cu inițiative, propuneri, cu talentul și funcția pe care o ai în firma, instituția și activitatea ta
  • Gândește-te cu ce altceva poți ajuta pe cineva din jurul tau?
  • Cum poți ajuta acest proiect?
  • Am văzut că a contat mult pentru postitori faptul că au obținut 200 lei reducere la filtrul cu apă de la finaqua.ro. Așadar dacă ai servicii și produse care sunt sănătoase sau de altă natură și vrei să ajuți membrii grupului nostru în mod special, poți să îmi faci o ofertă bună valabilă doar pentru noi.
  • Invită prietenii tăi la conferințele mele din orașul tău
  • Altele.
Info la email: postulcuapa@gmail.com
Vă mulțumesc.
Închei cu două citate de suflet.
„Aşa cum vreţi ca oamenii să vă facă vouă, faceţi-le la fel.” 
„În viață ai două lucruri de făcut: să fii fericit și să fii util.”
Postul cu apa va aduce amandoua daruri in viata voastra. Vei fi si fericit, dar si util pentru tine și pentru altii. Nimic nu se compara cu a experimenta aceste binecuvantari. Doamne ajuta tuturor! Vasile Nemeș