Blog

Conferința anuală a postitorilor de la București – 2022

309235054_5441920849220993_7407335883702545983_n
Comunitate / Conferinte / Postul cu apă

Conferința anuală a postitorilor de la București – 2022

La conferinta postitorilor din București din luna iunie am întâlnit oameni minunați alături de care am petrecut un timp excelent. Discursul Lilianei Liliana Ignat despre propria experiență de vindecare prin postul cu apă a fost foarte minunat, alaturi de celelalte desigur.

În timp ce o ascultam mă gândeam și mă minunam să aud și să văd o femeie, o doamnă, care înainte cu câteva luni era, se considera oarecum o victimă a unor boli și afecțiuni, gata să ajungă la operație, și acum era o femeie vindecată, în control, sigură pe ea, entuziastă, scăpată de 8 medicamente, cu un minus de 21 de kg, scăpată și de o operație de schimbare a genunchiului. Ce minune! A fost fenomenal.
Cu Liliana Ignat
Cu Liliana Ignat
Eram conștient că sunt martor la încă o minune transformațională datorită postului terapeutic. A fost o bucurie să îi ascult pe toți invitații, pe Cristiana Eltrayan, Jorjette Cristescu Cristian Boldor. Ce motivație, ce mărturii, inspirație și înțelepciune. Oameni minunați, vă mulțumesc. 😘🤗
Eu am vorbit despre tranziția de la postul terapeutic la cel transformațional și de la cel transformațional, văd clar nivelul superior care urmează, și pe care l-am numit Postul Alb.
La final ne-am strâns în jurul d-ului Omotă Nicu, am stat și pe jos, nu pe scaune, și domnia-sa ne-a povestit despre câte a văzut și învățat direct de la Valeriu Popa atât în legătură cu postul terapeutic cât și cu alt tip de tratamente alternative naturiste.
Vă mulțumesc tuturor, atât invitaților cât și participanților. Mi-am revăzut mulți prieteni și cunoștințe mai vechi. Mulțumesc din inimă. Sunt recunoscător pentru toți oamenii pe care postul i-a adus în viața mea. 🤗❤️
Am fost cred că toți în același spirit de curiozitate, căutare, prietenie și căldură sufletească. Asta mă și reprezintă. Am distribuit gratuit broșurile mele despre post, precum și revista creată de mine din scrierile și în onoarea d-ului Nicu Omotă.
Acest proiect este non-profit și eu nu aș fi putut face toate acestea fără ajutorul unor postitori cu suflet mare care au și finanțat parțial cheltuielile legate de conferință și tipărirea de publicații.
Este vorba de domnul Iulian Acatrinei de la www.acaju.ro și Mihai Moldovan de la www.finaqua.ro – filtre apă, apă de care am și beneficiat pe perioada conferinței. Mulțumesc.
Vă mulțumesc tuturor!
Să ne revedem cu bine, sănătoși și inspirați.
#vasilenemes #evenimentepostitori #postulcuapa #acaju #finaqua

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *