Articole

Articole

Bine ați venit.

Articolele care nu sunt semnate de mine, nu reprezintă neapărat și poziția mea. Cu unele idei nu sunt (întru totul) de acord, sau mie personal nu mi se potrivesc, dar acestea pot fi de folos pentru altcineva. Experiențele unora față de alții, vis a vis de postul cu apă, diete sau alte practici, pot fi diferite, iar asta înseamnă că ce e bine pentru unul, poate să nu fie exact la fel pentru altul. Multe aspecte depind de context, starea de sănătate, punctul de unde se pornește, rezistența organismului, vârsta, starea emoțională și alți factori. 

Pentru a evita confuzia vă spun că eu nu cred în existența unui „post adevărat”, „post absolut” sau soluția perfectă imediată. Post adevărat este acel post care se potrivește și aduce rezultate postitorului. Spre exemplu, într-un anumit moment al vieții cuiva, poate fi util 7 zile de post cu apă sau alt tip de post, gen dietă, iar peste câtva timp, poate deveni folositor cu totul altceva. Ce vreau să spun cu asta este că nu există o rețetă unică și magică pentru pentru a deveni peste noapte perfect sănătos sau sănătoasă, foarte suplă, mai tânără, mai fericită, împlinită și prosperă. Există multe soluții care ne ajută, desigur, dacă luăm în serios decizia de a deveni cine dorim să fim, de a ne vindeca și de a ne transforma viața în bine.

Probabil că mulți suntem aici pentru a căuta și împărtăși experiențe de transformare, vindecare, prietenie, dezvoltare personală, noutăți din lumea medicală, a terapiilor complementare, știință și spiritualitate. În acest fel, eu cred că putem învăța cum să transformăm timpul, momentele de zi cu zi, într-o frumoasă poveste de viață. Vă invit să comentați și să dați mai departe acest blog cu speranța că informațiile de aici pot ajuta cu adevărat în mod practic pe cineva.

Vasile Nemeș

Te poți ajuta!

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *