Blog

Autofagie emotionala

vibratii
Autofagie / Postul cu apă

Autofagie emotionala

Autofagie emotionala.

Un concept nou descoperit și care poate fi dezvoltat, prin care putem declansa in organism, la nivel emotional aceleasi mecanisme pe care le intalnim la autofagia biologica, care pot in timpul postului cu apa, sa „arda”, sa devoreze agresorii, inamicii, sa scada puterea chimiei legata de amintiri celulare traumatice.

In realitate, autofagia emotionala exista de cand e lumea, nu e inventata acum de mine, deoarece vorbele intelepte cu semnificatie spirituala deja au vorbit despre asta, cea mai cunoscuta fiind cea a indianului si evreului intelept, cu cei doi lupi sau caini care locuiesc in noi si cel pe care il hranim mai mult si mai bine, acela va castiga.

Am auzit multe asemenea metafore frumoase ani de zile, insa nu am stiut cum le putem aplica in mod practic. Cum pornesti din punctul A si sa ajungi la Z, pas cu pas. Acum o cercetez, si o dezvolt tot mai mult, incurajat fiind de faptul ca mai multe persoane cu care am lucrat au avut rezultate exceptionale pe autofagia emotionala in timpul postului cu apa.

Vasile Nemeș

 

 

 

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Reducere preț la Filtru de apă de la www.finaqua.ro