Blog

Autofagie emotionala

vibratii
Autofagie / Postul cu apă

Autofagie emotionala

Autofagie emotionala.

Un concept nou descoperit și care poate fi dezvoltat, prin care putem declansa in organism, la nivel emotional aceleasi mecanisme pe care le intalnim la autofagia biologica, care pot in timpul postului cu apa, sa „arda”, sa devoreze agresorii, inamicii, sa scada puterea chimiei legata de amintiri celulare traumatice.

In realitate, autofagia emotionala exista de cand e lumea, nu e inventata acum de mine, deoarece vorbele intelepte cu semnificatie spirituala deja au vorbit despre asta, cea mai cunoscuta fiind cea a indianului si evreului intelept, cu cei doi lupi sau caini care locuiesc in noi si cel pe care il hranim mai mult si mai bine, acela va castiga.

Am auzit multe asemenea metafore frumoase ani de zile, insa nu am stiut cum le putem aplica in mod practic. Cum pornesti din punctul A si sa ajungi la Z, pas cu pas. Acum o cercetez, si o dezvolt tot mai mult, incurajat fiind de faptul ca mai multe persoane cu care am lucrat au avut rezultate exceptionale pe autofagia emotionala in timpul postului cu apa.

Vasile Nemeș

 

 

 

Comment (1)

 1. Kato

  Este o mare EROARE la această imagine care circulă pe net: ”Scala vibrațiilor în Hertzi”!
  Scala este luată de la Piramida Conștiinței a lui Dr David R Hawkins, este pusă invers, și numerele pe scală NU exprimă Hertzi!
  Este o scală LOGARITMICĂ de fapt, nu aritmetică, deci nivelul 30 nu este de 1,5 ori mai mare decât 20, ci mult mai ridicat, fiind vorba de fapt de logaritmi aici.
  Este o scală de valori indicate de proceduri kinesiologice, nu de aparate de măsură care măsoară frecvența câmpului electromagnetic în hertzi.
  Are un profund efect de… DEZINFORMARE și de inducere în eroare această imagine!
  Cine a făcut-o, efectiv nu a știut ce face, sau dacă a știut atunci a făcut-o în scop… malefic, răspândind un fals !
  Cine vrea să se convingă, îi pun la dispoziție textul original scris de David Hawkins în format pdf.
  Păcat că circulă asemenea… aberații, și mă simt dator să iau atitudine, știind despre ce este vorba de fapt.
  Voi posta și imaginea corectă și pe cea eronată (cu hertzii), pentru comparație.
  O zi minunată să aveți! ❤ https://www.facebook.com/katona.nicolae/posts/pfbid0eRmEbrePn8UP44WfLxkeRheX6PrchHPQw56EfrHeR15XAtHaS7dPxKxzyMCazVz2l

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *