Blog

Astazi am 30 de zile de post din 40 propuse

alta
Motivație / Obezitate / Postul cu apă / Sănătate / Transformare

Astazi am 30 de zile de post din 40 propuse

Dragii mei, astazi am 30 de zile din 40 de post cu apa terapeutic. E primul meu post de 40 de zile daca voi duce pana la final.
Sunt momente deosebite pentru mine.
Pana acum am facut in fiecare an cate 21 de zile, unul primavara, altul toamna. (cel mai mult 25 de zile)
Fiind obisnuit cu postul, de data asta nu am simtit dificultati majore, insa de pe la ziua 25, 26, au aparut diverse semne caracteristice, insa neglijabile. Am avut scaderi bruste in greutate, peste 1,5 kg pe zi, dar si zile intregi in care aproape am stagnat total.
Am avut odata timp de 3 zile aproape pulsul la 55. Plimbarile lungi si alergarea usoara m-au ajutat sa imi revin.
Tensiunea a oscilat putin, acum e in zona de 110/70.
Indexul de grasime imi arata inca 7,5 kg, peste 11 % deci, dar cu mult sub limita de jos.
Stari de frig.
Mainile imi sunt foarte slabe.
Am slabit mult si la picioare. (Asta nu imi place)
Nici o camasa nu mai imi este potrivita, desi toate sunt camasi slim si nr 39-40, adica M.
Pana si camasile slim nr. S imi stau putin largute pe mine, asa cum e in poza.
O mare nedumerire. Nu stiu cum de am acum inaltimea de 1,82 m cand eu am avut 1,80 m de cand ma stiu.
(Voi mai incerca sa ma masor si in alte parti.)
De la acest post nu am asteptat sa slabesc sau sa dobandesc sanatate, desi am slabit mult, sunt la 67 de kg. Aproape toti au spus sa ma opresc imediat ca sunt prea slab, insa medicul mi-a zis ca pot merge pana la 62 kg. (Totusi ma simt extraordinar de bine!)
Nu am vrut sa slabesc atat de mult dar e un lucru pe care nu il putem controla.
Zic asta deoarece sanatatea si un corp zvelt si destul de ok (oscilam inainte de acest post intre 75-79 kg la 1,80 m) erau deja in viata mea, insa asa cum am spus-o deseori in postari, eu asteptam o inspiratie, o intuitie, o revelatie, ceva legat de evolutia mea personala si mai ales lucruri legate de postul cu apa.
Asadar, va anunt cu mare bucurie ca am primit asa ceva, foarte rapid, dintr-o data, un lucrul notabil pe care il asteptam oarecum, dar nu am stiut ce e cu adevarat.
Voi scrie in carte despre el, si chiar va fi o carte cu numele acestei „revelatii” uimitoare pentru mine. Va asigur ca e un nivel superior fata de tot ce stim despre postul cu apa terapeutic. Sunt foarte fericit! Nu am cuvinte. E top! E de top!
In fiecare noua experienta, postul imi aduce multe si noi daruri minunate. Cand faci postul in starea de bine, primesti mult.
Neasteptat de mult. Starea de bine e absorbant pentru alt bine.
Ar fi minunat ca oricine poate, sa invete sa il faca in starea de bine. de aceea insist sa dobanditi starea potrivita.
Am mai invatat si alte lucruri de valoare pentru noi si pentru acest proiect transformational, pe care doresc, ca impreuna cu voi, sa il ducem tot mai departe cu succes.
Bun.
Fata de cand am pornit pe calea postului cu apa terapeutic, (nu de cand am pornit acum acesta de 40) am un minus 33 de kg. Vezi poza de mai jos.
Atunci a fost momentul de care v-am spus deseori ca am vrut sa ma leg la siret si nu am putut din cauza burtii si m-am si dezechilibrat. Atunci am spus obezitatii si grasimii: DESTUL. Am pornit la razboi. Am pierdut multe lupte, e adevarat, dar uite, ca in final am castigat razboiul. Am invatat cum sa lupt mergand din esec in esec, din dezamagire in dezamagire, dar fara sa renunt.
Obezitatea, „zeul burții” e unul pervers și deosebit de rău. Insa nu e de neinvins. Poate fi invins. Poate fi detronat. Cand il dam jos, odata cu el cad multe alte boli si afectiuni.
Aproape orice boala, afectiune si probleme pot fi invinse.
Si se pare ca nu m-am eliberat doar pe mine, vad ca avem deja sute de postitori care au scapat, si mai avem mii inca de salvat din aceasta afectiune catastrofala cu consecinte grave la orice palier si domeniu al vietii. Insa postul nu e doar despre a slabi din greutate, deja o stim.
Sunt foarte fericit ca am „l-am detronat complet pe zeul burtă”, asa cum am numit deseori grasimea excesiva si obezitatea, care controleaza (si distruge) multe vieti si destine in mod complet „ilegal”.
Daca voi continua sa slabesc foarte mult in urmatoarele 10 zile, si ajung la 59 de kg, va anunt ca voi opri postul.
Prin asta doresc sa va incurajez sa intelegeti ca uneori daca lucrurile nu merg cum trebuie la posturile lungi, de peste 30 de zile de regula, e bine sa ne oprim cand apar situatii grave sau slabire extrema. Este mai important sa ne protejam decat sa ne ranim. Iar dupa aceea putem relua postul.
Dar, cand apar doar pofte sau stari de rau clasice, care nu sunt grave, sa nu renuntam niciodata la post doar pentru pofta de a manca. Asta niciodata.
Intotdeuna e mult mai mare satisfactia ca nu ai mancat, decat ca ai mancat. Dupa aceea, avem timp 300 si ceva de zile pe an sa tot mancam. Nu-i asa?
Zeul burtă, zeul grasimii, zeul depresiei, si toti „zeii”, pot fi „detronati” din vietile noastre. Destul e destul. GATA cu boala, durerile, grasimea, afectiunile, depresia si neputinta! Nu avem nici un motiv sa le caram cu noi.
Postul cu apa, in cateva sesiuni, intr-un an, in doi, produce adevarate transformari, vindecari si o regenerare uimitoare!
Nu exista o optiune mai buna in toata lumea. Eu nu cunosc alta.
Merita. Tu meriti!
P.S. – Multumesc tuturor care imi scriu si se intereseaza de cum imi merge postul. Imi merge bine. Va multumesc. Sunteti oameni minunati!
(Cum am fost prima data inainte cand am inceput posturile, si cum sunt acum. Sunt slab acum, dar suplu, zvelt, nu sunt slabanog deloc, si nici nu voi fi.)
#vasilenemes #regenerare #postulcuapa #postulterapeutic #nuobezitatii #destuledestul #postulnegru #postulregenerativ

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *