Blog

Aniversarea a unui an de la fondarea grupului

193361914_3931722666876283_4758732389769108221_n
Postul cu apă

Aniversarea a unui an de la fondarea grupului

Aniversarea a unui an de la fondarea grupului

Cateva momente si ganduri surprinse la cabana.
Am bifat un eveniment minunat cu o insemnatate mult mai speciala decat pare la prima vedere. Si asta se va vedea peste cativa ani.
Lili Dediu si Marius Nastasa ne-au adus cadouri si le-au impartit cu noi. Am apreciat mult generozitatea si spiritul lor dar si intentia de a sprijini proiectul transformational prin care sa ducem mai departe ideea vindecarii si a transformarii prin postul cu apa terapeutic. Doamne ajuta!
Ungurean Grigorie ne-a pus oasele la loc prin metode de chiropractica 😂 Multumim.
Am povestit zeci de ore despre post si despre cum acesta lucreaza cu atata putere in viata oamenilor. (Tocmai cand vorbeam acolo, primisem un mesaj de la Camelia, o amica din Bucuresti care tocmai si-a vindecat vederea dupa doar 5 zile de post cu apa. Aproape zilnic primesc mesaje de acest gen.)
Ne-am despartit cu greu la final. Ne-am imbratisat cu caldura, de parca ne-am fi cunoscut de cand e lumea. 🥰🤗
Prevad ca aceasta mentalitate, stare de spirit bazata pe respect si empatie va creste, iar comunitatea de postitori se va inchega tot mai mult, va beneficia de prosperitate la orice palier al vietii datorita practicarii postului cu apă in aceasta stare de bine.
Este evident ca bolile, afectiunile si obezitatea vor fi prevenite si vindecate tot mai mult. Cei care practica postul cu apa terapeutic se vor transforma in bine tot mai mult, impiedicand instalarea bolilor, a imbatranirii si degradarii premature a organismului. Vor avea parte de experiente noi, de claritate, bunastare, iubire, linistea inimii si a mintii, eliberare si vindecare de rani, dureri, suferinte, de neliniste, de teama. Lumina va inunda organismul si sufletul postitorilor deoarece postul stimuleaza pana si activarea fotonilor din noi. Asta inseamna ca lumina creste in noi chiar si dpdv biologic (nu doar spiritual sau emotional)
Eu cred ca traim momente speciale. In ciuda tuturor dificultatilor de zi cu zi, avem in aceasta metoda terapeutica o usa de scapare, un mijloc real de vindecare si transformare in bine a vietii. Nu e usor postul, pentru incepatori mai ales, insa pe termen lung viata e mult mai dificila si grea fara a-l practica.
Postul cu apa in scop preventiv, terapeutic, transformational si spiritual va aduce vesti bune tuturor. S-a deschis un camp de lucru care poate ajuta, intr-o zi, milioane de oameni sa isi amelioreze si vindece zeci si sute de probleme, sa isi descopere potentialul si sa il manifeste, sa evolueze spiritual, sa priveasca propria persoana si viata intr-o nota pozitiva, optimista, entuziasta.
Nimeni sa nu ramana in urma, este dorinta mea.
Asadar, dragii mei, incepeti sa va informati, sa va pregatiti si apoi sa faceti postul. Aveti aici in grup informatii si marturii de la sute de postitori care au experimentat puterea de vindecare si transformare prin postul cu apa. Nu mai pierdeti timpul.
Postitorii sunt vestitorii binelui.
Le multumesc din nou postitorilor prezenti la aniversare.
P.S. – Cea mai tare poza e cea cu Moise, cainele d-ului Lili Dediu. O minunatie de animalut. Toata ziua alerga cu Joy a mea. 🥰
dav
dav
dav
dav

Comment (1)

  1. Carmen Amza

    Sper din tot sufletul ca la următoarea întâlnire să pot lua parte. Felicitări pentru tot!

Adaugă o întrebare, un comentariu sau o recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *