Alchimia personală

Alchimia personală

Alchimia personală

Poți aloca zilnic câteva minute, numai pentru tine…

Poți deveni propriul alchimist, medic, terapeut, transformându-ți în mod conștient, prin meditație și cugetare, chimicalele deseori foarte acide din organism într-unele alcaline, bune, vindecătoare, luminoase. Îți crești starea de bine, pacea sufletului, calmul, bucuria interioară, mulțumirea, recunoștința, bunătatea…

Acestea sunt necesare dacă vrei o schimbare sau vindecare, deoarece teoria despre ele nu are putere fără aceste simțiri reale în minte, spirit și corp. Dacă vrei, închide puțin ochii și caută starea de bine înăuntrul tău. După ce o găsești, oferă-i câteva momente de libertate. Las-o să se miște, să se plimbe, să zboare chiar. Zburați împreună.

Poate fi ceva mai mult decât un exercițiu terapeutic. O experiență de transformare și vindecare profundă. Iar dacă ești în timpul unui post prelungit cu apă, poate în ziua 14-a, 15-a zi sau mai mult, ai șansa de a decola în spiritul tău undeva în sus, în locuri luminoase, binecuvântate și pașnice.

Uneori poți avea senzația că atingi o mică parte din eternitate…sau că ești atins/ă de ea. Acolo, dorința inimii devine ca o rugăciune fierbinte, iar în momentul atingerii, fierul ruginit, plumbul, se încălzesc tot mai mult și încep să se topească pentru a se transforma în cele din urmă, în aur.

Probabil de aceea se spune că o experiență, care nu e întotdeauna ușoară și frumoasă, îl îmbogățește, în final, pe cel care o are. 

Vasile

(Dacă ești pe telefon din păcate nu poți vedea cum rulează un video cu relaxing music. Deocamdată.)